VoIP bellen

Overal ter wereld bellen tegen lokale kosten. Bellen met VoIP is een zeer besparende oplossing waar geen telefooncentrales meer bij komen kijken.

VoIP bellen?

Bellen via het internet is tegenwoordig niet gek meer. Wij bieden u VoIP telefonie waarmee u kunt bellen tegen hele lage kosten, ook naar en in het buitenland! Met VoIP heeft u geen eigen centrale meer nodig, en bent u niet meer gebonden aan uw werkplek. Op verschillende manieren blijkt dit een besparende oplossing voor uw bedrijf.

Buitenland

Het blijft een vervelend probleem: veel bellen naar het buitenland of zakelijke partners met conference calls… wat goud geld kost. Binnen uw VoIP pakket kunnen we nummers inkopen in het land waar u vaak naar toe moet bellen. U kunt dan bellen tegen lokale kosten in plaats van het steeds weer overbruggen van de grenzen. Bekijk onze tarieven.

Contact opnemen

Afgezien van het feit dat wij deze hosted dienst leveren, kunnen wij uiteraard ook de gehele bedrijfscentrale inregelen, configureren en de bijbehorende toestellen werkend opleveren.
Heeft u interesse in een demo?

Xelion provider

Xelion is een VoIP-telefooncentrale waar wij official dealer van zijn. Xelion bevat een mooi vormgegeven systeem, bellijsten, gesprekken terugluisteren en nog veel meer. Analoge telefoons, draagbare telefoons en mobiele telefoons kunt u op Xelion aansluiten. Het spreekt voor zich dat er ook gebeld kan worden via de mooie apps voor iOS en Android!

Meer cloud oplossingen

img

Hosted Exchange

U kunt uw mail, agenda en contactpersonen overal benaderen via webmail, smartphones en tablets.

Meer over hosted exchange
img

Online back-up

Altijd en overal uw online werkplek, met software, e-mail en documenten bij de hand.

Meer over terminal server
img

Online back-up

Dagelijks worden er beveiligde back-ups gemaakt van alle data op onze servers in 2 verschillende datacenters.

Meer over online back-up
'Doordat we zo makkelijk onze vaste telefoons kunnen doorschakelen in Xelion, zijn we niet gebonden aan werken aan ons bureau. Dit maakt ons bedrijf erg flexibel. We kunnen zonder problemen op diverse locaties werken, omdat we altijd bereikbaar zijn op onze mobiele telefoons.'
Esther Droogendijk, D-Quality Survey

Volg de ontwikkelingen

Als er érgens veel ontwikkelingen zijn, dan is het wel in de ICT. De laatste nieuwtjes delen we graag met u via ons blog of onze heldere nieuwsbrief.

Helpdesk

Wij gebruiken Teamviewer voor support op afstand. Wanneer u aangeeft een probleem te hebben met uw computer, kunnen wij bij u inloggen. We nemen even uw computer over en lossen het probleem zo snel mogelijk op!

Download Teamviewer

Download Teamviewer voor Windows

Download Teamviewer voor Mac