Online werkplek

De online werkplek kan vanaf ieder apparaat benaderd worden. In combinatie met uw eigen bedrijfsspecifieke software, e-mail en documenten heeft u uw werkplek overal bij de hand.

Terminal server?

Een terminal server maakt het u mogelijk om in te loggen op uw eigen omgeving. De omgeving staat bij ons op de server. U maakt vanaf uw eigen kantoor verbinding met onze server, waar u uw eigen ‘bureaublad’ vindt met alle documenten en programma’s.

We laten in deze video zien hoe mooi de terminal server is!

Werkt dat ook op...

De online werkplek kan vanaf ieder apparaat benaderd worden. Een PC, laptop, tablet of smartphone: geen probleem!

En 2makeITwork zou 2makeITwork niet zijn als we de back-ups, virusscans en onderhoud volledig op ons nemen, zodat de veiligheid en werkzaamheid gewaarborgd blijft.

Gouden partner van ESET Nederland

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat uw bestanden veilig zijn. Om deze veiligheid te garanderen werkt 2makeITwork al jaren met de antivirussoftware van ESET. Onlangs heeft ESET ons laten weten dat wij ons vanaf heden “Gouden partner van ESET” mogen noemen! Daar zijn we trots op. Meer weten over antivirus?
Maak een afspraak

Meer cloud oplossingen

img

Hosted Exchange

U kunt uw mail, agenda en contactpersonen overal benaderen via webmail, smartphones en tablets.

Meer over hosted exchange
img

Online back-up

Dagelijks worden er beveiligde back-ups gemaakt van alle data op onze servers in 2 verschillende datacenters.

Meer over online back-up
img

VoIP telefonie

Met onze VoIP telefonie kunt u overal ter wereld bellen tegen lokale kosten, zonder telefooncentrales!

Meer over VoIP bellen
'Mijn terminal server was snel ingeregeld: ik kon binnen 10 minuten aan de slag! Of ik nou thuis werk of op kantoor, ik heb altijd dezelfde werkomgeving met mijn vertrouwde programma's en bestanden. Geen gedoe meer met documenten naar mezelf mailen, ik werk in de online werkplek altijd in hetzelfde bestand.'
Gradus van Leeuwen, Havestate

Volg de ontwikkelingen

Als er érgens veel ontwikkelingen zijn, dan is het wel in de ICT. De laatste nieuwtjes delen we graag met u via ons blog of onze heldere nieuwsbrief.

Helpdesk

Wij gebruiken Teamviewer voor support op afstand. Wanneer u aangeeft een probleem te hebben met uw computer, kunnen wij bij u inloggen. We nemen even uw computer over en lossen het probleem zo snel mogelijk op!

Download Teamviewer

Download Teamviewer voor Windows

Download Teamviewer voor Mac