Online back-up

Uw bestanden en e-mail staan gegarandeerd veilig op onze servers. Bent u een bestandje kwijt of misschien een hele map weggegooid? Dat is bij ons geen probleem!

Back-up?

Per ongeluk op delete gedrukt, een bestand gesleept waar het niet meer terug te vinden is, het kan ook u zomaar gebeuren. Met onze online back-up dienst zorgen we ervoor dat uw bestanden geback-upped worden op de door u gekozen momenten. Mocht u een keer iets verliezen, kunnen we dit meteen weer terughalen. Met een biometrisch beveiligd datacenter is uw data in veilige handen!

Datadistributie

We garanderen u dat uw data zeker weten wordt opgeslagen. Daarom maken wij gebruik van replicaties. Dit wil zeggen dat we back-ups maken op 2 locaties. Mocht er ook maar iets gebeuren in een van de datacenters, neemt het andere datacenter 50 kilometer verderop het stokje over. Hierdoor blijft alles doorgaan zoals het hoort.

Contact opnemen

Niet alleen onze data, maar ook data van klanten moet veilig worden opgeslagen. Bent u geïnteresseerd in hoe we dit aanpakken?

Neem contact op

Meer cloud oplossingen

img

Hosted Exchange

U kunt uw mail, agenda en contactpersonen overal benaderen via webmail, smartphones en tablets.

Meer info over hosted exchange
img

Online werkplek

Altijd en overal uw online werkplek, met software, e-mail en documenten bij de hand.

Meer info over online werkplek
img

VoIP telefonie

Met onze VoIP telefonie kunt u overal ter wereld bellen tegen lokale kosten, zonder telefooncentrales!

Meer info over VoIP bellen
Wij slaan op twee verschillende locaties de encrypted data op. Klanten gooien wel eens per ongeluk iets weg: een map naar de prullenbak gesleept, of per ongeluk een bestandje gedelete. In 99% van de gevallen kunnen we het weer terughalen, tot wel 7 dagen terug.
Gerben Bazuin, 2makeITwork

Volg de ontwikkelingen

Als er érgens veel ontwikkelingen zijn, dan is het wel in de ICT. De laatste nieuwtjes delen we graag met u via ons blog of onze heldere nieuwsbrief.

Helpdesk

Wij gebruiken Teamviewer voor support op afstand. Wanneer u aangeeft een probleem te hebben met uw computer, kunnen wij bij u inloggen. We nemen even uw computer over en lossen het probleem zo snel mogelijk op!

Download Teamviewer

Download Teamviewer voor Windows

Download Teamviewer voor Mac