Hosted Exchange

Overal bereikbaar zijn krijgt een nieuwe dimensie met de Hosted Exchange mailomgeving van 2makeITwork. Uw e-mail, agenda’s en contactpersonen zijn op elk device in sync.

Hosted Exchange?

Altijd naar kantoor om uw mail te checken? Dat is onhandig en niet meer van deze tijd. We leven in een tijdperk waar bereikbaarheid erg belangrijk is. Met deze dienst heeft u overal toegang tot uw mail, (gedeelde) agenda’s, taken en contactpersonen.

Hosted Exchange is beschikbaar op smartphones, laptops, pc’s, Macbooks, tablets enzovoorts!

Hoe werkt het?

Al het mailverkeer verloopt via onze exchange servers. Deze servers staan op diverse locaties in het land en zorgen ervoor dat alle mail afgeleverd wordt op de juiste adressen.

Al onze servers zijn beveiligd. Antivirus en back-up zorgen ervoor dat uw data niet beschadigd raakt of verloren gaat. De datacenters nemen het werk van elkaar over wanneer er bij de ander bijvoorbeeld de stroom uitvalt.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U bent bij ons van harte welkom voor een prettige kennismaking met een goede kop koffie. Dan kunnen we verder praten over Hosted Exchange.
Maak een afspraak

Meer cloud oplossingen

img

VoIP telefonie

Met onze VoIP telefonie kunt u overal ter wereld bellen tegen lokale kosten, zonder telefooncentrales!

Meer over VoIP bellen
img

Online werkplek

Altijd en overal uw online werkplek, met software, e-mail en documenten bij de hand.

Meer over terminal server
img

Online back-up

Dagelijks worden er beveiligde back-ups gemaakt van alle data op onze servers in 2 verschillende datacenters.

Meer over online back-up
Wanneer ik in het buitenland leveranciers aan het bezoeken ben, kan ik gewoon mijn mail lezen. Of dit nou op mijn laptop, telefoon of laptop is. Dit wordt allemaal real-time bijgewerkt, dus ik heb geen volle mailbox als ik terug kom! Ik ga zo een stuk minder stressvol op reis.
Marcel van der Sluis, DSI

Volg de ontwikkelingen

Als er érgens veel ontwikkelingen zijn, dan is het wel in de ICT. De laatste nieuwtjes delen we graag met u via ons blog of onze heldere nieuwsbrief.

Helpdesk

Wij gebruiken Teamviewer voor support op afstand. Wanneer u aangeeft een probleem te hebben met uw computer, kunnen wij bij u inloggen. We nemen even uw computer over en lossen het probleem zo snel mogelijk op!

Download Teamviewer

Download Teamviewer voor Windows

Download Teamviewer voor Mac