Website analyse

Een website met een gelikt design, een goede zoekmachine-optimalisatie en een prettige structuur: dat wilt u vast ook. Weet u niet waar u moet beginnen? Laat ons de website analyseren.

De analyse

Wanneer u een mooie website heeft, wilt u natuurlijk ook dat er conversie uit komt. Een nieuwe klant die een belletje pleegt, een aankoop via de webshop. Of blijven de bezoekers weg? Met onze website analyse laten we u zien waar het beter kan.

We bespreken samen de resultaten uit de analyse en bekijken vervolgens wat we gaan aanpakken. Een goed begin is het halve werk!

SEO check

Wilt u weten hoe uw website in Google scoort en wilt u dit bijhouden? Als u het aantal organische (onbetaalde) bezoekers wilt inzien en wilt verhogen, begint dat bij een SEO check. Hier kijken we op welke zoekwoorden uw site nu rankt en of de ranking kan worden verbeterd. Ook zetten we alle mogelijkheden voor het uitbreiden van het aantal zoekwoorden op een rijtje. Een SEO check is het startpunt voor een optimalisatiecampagne in de vorm van online marketing.

Contact opnemen

Ontevreden over de resultaten van uw website? Kom eens langs, dan bespreken we uw wensen zodat we vlot kunnen starten aan de analyse.
Neem contact op

Andere web oplossingen

img

Webdesign

In WordPress bouwen we professionele sites in uw huisstijl. Met deze basis kunnen we al uw wensen realiseren.

Meer over webdesign
img

Online marketing

Het inzetten van effectieve Google of Facebookcampagnes om zo uw bereik en naamsbekendheid te vergroten.

Meer over online marketing
img

Webhosting

Prettig om alles onder 1 dak te regelen: u kunt bij ons ook uw domeinnaam registreren en de website hosten.

Meer over website analyse
'Het is leuk dat 2makeITwork de statistieken van de oude en de nieuwe site naast elkaar hebben gelegd om te tonen dat de nieuwe site beter wordt bezocht! We kunnen zo precies zijn waar mensen op binnen komen op onze vernieuwde website, en aan de hand van deze gegevens kunnen we onze teksten aanpassen.'
Werkgeversinstituut

Volg de ontwikkelingen

Als er érgens veel ontwikkelingen zijn, dan is het wel in de ICT. De laatste nieuwtjes delen we graag met u via ons blog of onze heldere nieuwsbrief.

Helpdesk

Wij gebruiken Teamviewer voor support op afstand. Wanneer u aangeeft een probleem te hebben met uw computer, kunnen wij bij u inloggen. We nemen even uw computer over en lossen het probleem zo snel mogelijk op!

Download Teamviewer

Download Teamviewer voor Windows

Download Teamviewer voor Mac