Webhosting

Heeft u een mooie website gemaakt en zoekt u nu nog een betrouwbare host? 2makeITwork biedt webhosting voor websites en bijbehorende e-mail. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw bestaande website te verhuizen naar onze servers.

Uw account beheren

U krijgt de mogelijkheid om in het control panel uw webhosting account te beheren. Maak hier nieuwe e-mailadressen aan, creëer nieuwe databases en FTP accounts en bekijk diverse statistieken van uw account.

Wanneer u webhosting bij ons afneemt, maakt u meteen gebruik van onze fallback mailserver en secondary DNS server. Hierdoor raakt uw e-mail nooit verloren en wordt het netjes opgevangen.

Onze servers bevatten:

  • Apache 2
  • PHP 5
  • MySQL 5
  • FreeBSD
  • Anti spam filters

Van updates en onderhoud aan onze servers zult u zo min mogelijk hinder ondervinden. U wordt altijd op de hoogte gesteld van werkzaamheden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Contact opnemen

Bij ons is alles maatwerk. Daarom vindt u geen tarieven online. Bent u benieuwd naar de prijzen voor webhosting?
Stuur ons een mailtje

Andere web oplossingen

img

Webdesign

In WordPress bouwen we professionele sites in uw huisstijl. Met deze basis kunnen we al uw wensen realiseren.

Meer over webdesign
img

Online marketing

Het inzetten van effectieve Google of Facebookcampagnes om zo uw bereik en naamsbekendheid te vergroten.

Meer over online marketing
img

Website analyse

Wij zetten op een rijtje wat we kunnen verbeteren aan uw website, of het nu design, content of SEO betreft.

Meer over website analyse
'Uw gloednieuwe website begint met een domeinnaam. We kunnen heel snel een .nl adres vastleggen, zodat u snel aan de slag kunt. U ontvangt van ons direct inloggegevens. Maar ook andere domeinen, zoals .com en .eu, regelen we voor uw internationale websites.'
Margo Bazuin, 2makeITwork

Volg de ontwikkelingen

Als er érgens veel ontwikkelingen zijn, dan is het wel in de ICT. De laatste nieuwtjes delen we graag met u via ons blog of onze heldere nieuwsbrief.

Helpdesk

Wij gebruiken Teamviewer voor support op afstand. Wanneer u aangeeft een probleem te hebben met uw computer, kunnen wij bij u inloggen. We nemen even uw computer over en lossen het probleem zo snel mogelijk op!

Download Teamviewer

Download Teamviewer voor Windows

Download Teamviewer voor Mac