Webdesign

Mooie en makkelijke websites met oneindig veel mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat uw website bij uw bezoekers in het geheugen gegrift staat.

Wordpress

Al jaren bouwen wij websites in WordPress. In dit CMS is alles mogelijk. Wilt u maatwerk oplossingen? Dit realiseren wij graag voor u! Wij deinzen niet terug voor enige software aanpassingen: alles om uw website net wat extra’s te geven.

Het spreekt voor zich dat onze websites fully responsive, 100% beveiligd en razendsnel zijn. Ook leveren we de website standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines aan.

Uw eigen stijl

In WordPress wordt het uiterlijk bepaald door een thema. Wij bouwen elk gewenst thema zelf – of helemaal om – zodat de website volledig in uw huisstijl te zien is. Uw logo, uw kleuren, uw lettertypes: alles matcht.

Heeft u nog geen huisstijl? Dan kunnen we daarmee beginnen! We hebben brede ervaring met het ontwikkelen van logo’s, basis stationery en aanvullende huisstijlelementen. Wij leveren onze huisstijlen altijd compleet af met een handboek, wat in samenspraak met u ontwikkeld wordt.

Contact opnemen

Een website nodig voor uw nieuwe bedrijf, of zoekt u een betrouwbare webmaster voor uw huidige site? Kom eens bij ons langs voor een vrijblijvend gesprek.
Neem contact op

Andere web oplossingen

img

Webhosting

Prettig om alles onder 1 dak te regelen: u kunt bij ons ook uw domeinnaam registreren en de website hosten.

Meer over webhosting
img

Online marketing

Het inzetten van effectieve Google of Facebookcampagnes om zo uw bereik en naamsbekendheid te vergroten.

Meer over online marketing
img

Website analyse

Wij zetten op een rijtje wat we kunnen verbeteren aan uw website, of het nu design, content of SEO betreft.

Meer over website analyse
'Naast al het systeembeheer wat 2makeITwork bij ons doet, hebben zij ook onze site ontworpen en gebouwd. Ik wist niet dat het zo makkelijk was om een website bij te houden. Ik kan nu zelf alles aanpassen op de website. Daarbij kan ik ook mailings versturen in dezelfde huisstijl.'
Sjaak Oosthoek, Fruit Factor

Volg de ontwikkelingen

Als er érgens veel ontwikkelingen zijn, dan is het wel in de ICT. De laatste nieuwtjes delen we graag met u via ons blog of onze heldere nieuwsbrief.

Helpdesk

Wij gebruiken Teamviewer voor support op afstand. Wanneer u aangeeft een probleem te hebben met uw computer, kunnen wij bij u inloggen. We nemen even uw computer over en lossen het probleem zo snel mogelijk op!

Download Teamviewer

Download Teamviewer voor Windows

Download Teamviewer voor Mac