Online marketing

Online marketing zorgt voor een verhoging van uw sitebezoekers. Naast extra bezoekers, kunnen we ook het aantal conversies verhogen: een aankoop, een inschrijving of het invullen van een contactformulier.

SEO

Als u een website heeft, heeft u vast wel eens gehoord van SEO: het optimaliseren van uw website voor zoekmachines. Hoe beter een website aansluit op de wensen van Google, hoe hoger de kans is dat Google uw pagina bovenaan de zoeklijsten zet. 2makeITwork kan voor het optimaliseren van uw website een adviserende of uitvoerende rol spelen.
Meer over SEO

SEA

SEA, ofwel Search Engine Advertising is het adverteren in zoekmachines. U kent ze wel, de zoekresultaten in Google (of een andere zoekmachine) waar bedrijven voor betalen en die aangeduid zijn met een geel label waarin ‘Adv.’ staat. U komt met deze advertenties boven of naast de gratis zoekresultaten (ook wel organische zoekresultaten genoemd) te staan.
Meer over SEA

Contact opnemen

Alles weten over de mogelijkheden op het gebied van online marketing? Neem dan contact met ons op!
Stuur ons een mailtje

Andere web oplossingen

img

Webdesign

In WordPress bouwen we professionele sites in uw huisstijl. Met deze basis kunnen we al uw wensen realiseren.

Meer over webdesign
img

Website analyse

Wij zetten op een rijtje wat we kunnen verbeteren aan uw website, of het nu design, content of SEO betreft.

Meer over website analyse
img

Webhosting

Prettig om alles onder 1 dak te regelen: u kunt bij ons ook uw domeinnaam registreren en de website hosten.

Meer over webhosting
'2makeITwork heeft alle teksten herschreven van onze website, zodat deze beter vindbaar is. Ook zijn we nu voor de internationale gemeenschap nu beter vindbaar. Ze scherpen de pagina’s aan wanneer ze onregelmatigheden tegenkomen, en houden onze SEA-campagnes in de gaten. Ideale service!'
Martin Bak, PMS Print

Volg de ontwikkelingen

Als er érgens veel ontwikkelingen zijn, dan is het wel in de ICT. De laatste nieuwtjes delen we graag met u via ons blog of onze heldere nieuwsbrief.

Helpdesk

Wij gebruiken Teamviewer voor support op afstand. Wanneer u aangeeft een probleem te hebben met uw computer, kunnen wij bij u inloggen. We nemen even uw computer over en lossen het probleem zo snel mogelijk op!

Download Teamviewer

Download Teamviewer voor Windows

Download Teamviewer voor Mac