Vergemakkelijk processen met een webportal

Door de jaren heen hebben wij al vele webportals mogen ontwikkelen. Van een maatwerk intranet voor uw personeel tot een financiële webportal voor uw eigen gemak. Vergemakkelijk uw processen. Wij zijn van alle portals thuis!

Maatwerk software

Portals die wij hebben gerealiseerd

Met onze mix van business knowledge, design en technologie bedenken, ontwerpen en bouwen we maatwerk portals. Wij hebben de volgende soorten webportals ontwikkeld!

Klantenportal
Middels een koppeling worden mappen op de pc uitgelezen zodat de klant alle facturen, contracten en andere bestanden kan inzien. Indien u geen gebruik wenst te maken van Microsoft SharePoint voor het delen van documenten, is deze portal dé oplossing voor uw bedrijf. 
Intranet
Op een intranet worden alle protocollen, memo’s, nieuwsberichten en bestanden gedeeld met medewerkers. Ook worden er mailings vanuit de portal verstuurd. Dit maatwerk intranet biedt een meerwaarde op het gebied van AVG, laagdrempeligheid en toegang vanaf alle devices. 
Filesharing webportal
Om het heen & weer mailen van grote bestanden te voorkomen, realiseerden we een portal waarin deze bestanden geüpload en gedownload kunnen worden. Ook deze webportal is volledig AVG-proof.

Onze andere maatwerk software opties

Op weg met een portal

Een webportal is een ideale oplossing om bestanden en informatie te delen met uw klanten of medewerkers. Op een portal staat altijd de laatste info zodat iedereen op de hoogte is.

Wij bouwen alle webportals helemaal zelf, volledig naar uw wensen. Al onze ontwikkelaars zijn in dienst van 2makeITwork. We zijn niet afhankelijk van derde partijen of ontwikkelaars. Hierdoor kunnen we snel schakelen in het geval van issues of doorontwikkeling.

Leg uw vraag aan ons voor: de wereld van de online portalen kent voor ons geen geheimen.