Integraties & koppelingen

Programma’s met elkaar integreren of koppelingen maken tussen diverse systemen: hier zijn we gek op! Wij koppelen uw favoriete programma’s aan elkaar en laten deze met elkaar communiceren.

koppelingen

Software en programma’s aan elkaar koppelen

U herkent het vast: bij uw groeiende organisatie komen ook steeds meer programma’s kijken. U gebruikt de ene voor boekhouding, een ander voor tijd schrijven en weer een ander om voorraadinformatie in bij te houden. Dit wordt soms nodeloos complex en het liefst ziet u alles in 1 pakket. Na vele jaren ervaring weten wij inmiddels ook dat het ideale pakket niet bestaat. Er moet een mooie mix gemaakt worden tussen de beste functionaliteiten. Wij zijn hierin uw schakel!

Voorbeelden van integraties en koppelingen door 2makeITwork

We zijn trots op de programma’s die wij met elkaar laten praten. We tonen u een aantal voorbeelden.

AccountView & Paymo
Het financiele pakket AccountView haalt uit tijdschrijftool Paymo informatie over te declareren uren middels onze interface.

QCNEXXT & WeFact
Een koppeling tussen ons eigen systeem QCNEXXT en facturatiepakket WeFact: zodra een inspectie akkoord is bevonden, worden er direct conceptfacturen klaargezet.

Dynamics 365 Business Central met QCNEXXT
Een samenwerking met Aptean resulteerde voor onze klant Total Produce in een koppeling tussen Dynamics 365 Business Central (voorheen Navision Dynamics) en ons eigen Quality Control systeem.

Artisio & veilinghuis Vendu Rotterdam
Voor onze klant Vendu Rotterdam realiseerden we een WordPress website inclusief integratie met veilingpakket Artisio. Lees meer in deze case.

Meer maatwerk software:

Meer efficiëntie en minder inloggen

Het koppelen van systemen brengt vele voordelen met zich mee. Het resulteert vaak in uw medewerkers die maar op 1 plek hoeven in te loggen om alle informatie te kunnen inzien.

Tegelijkertijd kan de informatie die door de koppeling wordt opgehaald, op een eigen wijze vormgegeven worden. In uw eigen huisstijl bijvoorbeeld, of juist helemaal zonder opmaak. In een maatwerk webportal, of het liefst krijgt u de informatie per e-mail binnen. Welke optie u ook kiest, we make it work!

Benieuwd of uw koppeling ook mogelijk is? Vraag het ons gerust! Wij zien in elke connectie een uitdaging.