EDI-messaging voor diverse sectoren

EDI is het razendsnel uitwisselen van elektronische bestandjes tussen verschillende systemen. Het grote voordeel van deze uitwisseling is dat u niet meer handmatig zaken hoeft over te tikken. Het gebruik van EDI zorgt voor een enorme efficiëntieslag voor uw bedrijf!

edi-verbinding icoon

Wat is EDI?

Electronic Data Interexchange, oftewel: het uitwisselen van elektronische berichten in een vast formaat. Zo is elk bericht hetzelfde, bestaat er minder kans op fouten en scheelt het een hoop handmatig werk. 

EDI berichten worden uitgewisseld tussen bedrijven en hun leveranciers of klanten. Niet spannend, lijkt het. Toch gaat dit vaak moeizaam. Waar zit dan de crux? Elk bedrijf heeft zijn eigen standaarden voor de berichten. De ene gebruikt PDF, de ander Excel, de ene 26 kolommen en de ander 28… Met onze EDI techniek maken we deze berichten ‘plat’ en generiek voor elk systeem. 

Superunie
Welkoop
Dole
Ahold Delhaize
Aldi Süd
AudioBizz
Carrefour
Boni
Aldi Suisse
Boon
Lekkerland
Aldi Hofer
AH
Coop

Voorbeelden van EDI berichtenuitwisseling voor klanten

  • EDI met logistieke informatie tussen onze klant Direct Source International en Retail Nederland
  • Uitwisseling van facturen voor onze klanten Dole en Total Produce met hun klanten
  • Het versturen en ontvangen van order-, leverings- en prijsinformatie voor AudioBizz Benelux

Meer maatwerk software:

Managed EDI 

Wij zien tegenwoordig een trend dat veel organisaties van hun klanten of toeleveranciers eisen dat zij EDI berichten aanleveren. Maar lang niet alle bedrijven hebben deze kennis in huis. Begrijpelijk, want u focust op uw onderneming en niet op web development!

2makeITwork biedt EDI as a Service als maatwerk web oplossing. Naast het tot stand brengen van de EDI-messaging, zetten wij ook de beveiligde EDI-verbinding voor u op. Wij hebben al veel ervaring in diverse sectoren!