Wij maken native & webbased apps

Toe aan de volgende stap en vindt u het tijd om uw portal, extranet of systeem tot een app willen transformeren? 2makeITwork ontwikkeld zowel native apps als webbased apps. Inmiddels zijn er al enkele native apps van 2makeITwork te vinden in de AppStore en de Google Play Store.

Apps development

Waarom kiezen voor een webbased app?

Een webbased app is een website die erop gericht is om op een mobiele device te gebruiken. Al onze websites en systemen worden responsive opgebouwd, en met een kleine aanpassing maken we er een app van. 

De voordelen van een webbased app

  • Komt niet in de AppStore/PlayStore, daarom ook wel private app genoemd
  • Lagere kosten met betrekking tot ontwikkeling en geen kosten voor Apple/Google
  • Middels een icoon op uw telefoon laten we de webbased app lijken op een native app
  • Updates worden direct doorgevoerd

Waarom kiezen voor een native app?

Een native app ontwikkelen en deze uitbrengen in de AppStore van Apple of in de Playstore van Google brengt enkele voordelen met zich mee. De app kan communiceren met het besturingssysteem van de telefoon. Denk aan het verzenden van pushberichten, of een koppeling met de foto’s op de telefoon.

De voordelen van een native app

  • Is voor iedereen te benaderen omdat hij geplaatst wordt in de AppStore/PlayStore
  • Optimaal gebruik van beschikbare functionaliteiten van de telefoon
  • Integratiemogelijkheden met andere apps

Meer maatwerk software:

Maatwerk apps ontwikkelen

Een app begint altijd met een goed idee. Wij bespreken graag dit idee met u en analyseren wat er nodig is: kunnen we uit de voeten met een webbased app, of raden we een native app aan?

Native apps ontwikkelen wij samen met een partner die gespecialiseerd is in Apple en Android apps. Uiteraard zijn hier extra kosten aan verbonden. Daarom zal ons advies altijd transparant zijn: we raden u geen native app aan als u met een webbased app uit de voeten kunt.

Hosting en support
Bij het ontwikkelen van een app ontvangt u de hosting en support die u van ons gewend bent. Snelle, veilige servers, korte lijntjes en vlotte communicatie.