Alles kan met onze maatwerk software

Alles wat reguliere systemen niet kunnen, kunnen onze oplossingen wel. Zo bouwen we zelfs systemen die een complete branche een uplift kunnen geven.

maatwerk software

Gepassioneerde codekloppers

Als ware nerds bouwen wij graag onze eigen maatwerk software systemen. Standaardoplossingen laten samenwerken is dan ook onze passie. Alles om informatie uitwisseling te verrijken! Zo bouwen we zelfs systemen die een complete branche een uplift kunnen geven. En daar zijn we trots op.

Maatwerk software in alle vormen

Vaak komen bedrijven bij ons met een vraagstuk, waar ze zelf niet goed het antwoord op weten. Dat hoeft ook niet! Door goed naar de vraag te luisteren vormen wij een beeld van de oplossing. De oplossing kan komen in de vorm van een app, een portal of een koppeling.

App development

App development

Transformeer uw portal, extranet of systeem naar een native of webbased app.

EDI messaging

EDI messaging

Laat systemen foutloos informatie met elkaar uitwisselen door een EDI-koppeling.

Integraties & koppelingen

Integraties & koppelingen

Sla een efficiëntieslag door het maken van een koppeling tussen uw programma’s.

Webportals

Webportals

Van een maatwerk intranet voor uw personeel tot een financiële webportal voor uw eigen gemak: wij zijn van alle portals thuis!

De vrijheid van maatwerk software

Doordat wij onze software zelf bouwen, zijn we vrij om aanpassingen te maken waar de klant wil. We worden niet beperkt door plugins, modules of codes geschreven door derde partijen.

Snelle support
Wij kennen onze software door en door. Hierdoor kunnen we vragen snel beantwoorden of bugs snel pletten. Op werkdagen is onze helpdesk bereikbaar tussen 8:00 en 17:00. Buiten deze werktijden zijn wij bereikbaar via mail én worden al onze systemen gemonitord zodat wij snel kunnen inspringen op issues.

Op en top beveiligd

Een ander voordeel is dat de software goed beveiligd is. In combinatie met onze eigen veilige servers zit je altijd goed. Daarnaast monitoren wij 24/7 al onze systemen.

Doorontwikkelen altijd mogelijk
Bevalt de basis en is het tijd voor een fase 2 met meer functionaliteit? Dat is natuurlijk geen probleem! Maandelijks ontwikkelen we verder aan uw portal, app of maatwerk website. We sluiten hier graag met u een onderhoudscontract voor af.