Veilige, snelle en stabiele webhosting

Staat uw domeinnaam vast? Tijd om een website te maken! 2makeITwork host uw website op onze eigen veilige, snelle en stabiele servers die in Nederlandse datacenters staan. Via ons ControlPanel beheert u zelf uw website. Liever niet? Dan nemen wij dit graag van u over.

hosting

Een veilige plek voor uw website

De achterkant van uw website is net zo belangrijk als de voorkant. Na de domeinregistratie maken we op onze snelle en veilige servers de hosting voor uw website, webshop of portal in orde.

Webhosting door 2makeITwork

  • Tot en met 7 dagen back-up
  • Geen technische kennis nodig
  • Optimale beveiliging en encryptie met SSL
  • Geschikt voor WordPress website/webshop hosting
  • Alleen de meest veilige & up-to-date PHP versies

Webhosting op een dedicated server

Onze websites worden gehost op een shared server. Verwacht u grote bezoekersaantallen, dan is het verstandig om te kijken naar een dedicated server. Op deze dedicated server heeft u veel meer resources tot uw beschikking waardoor een website, applicatie of portal veel meer rekenkracht heeft.
Benieuwd wat voor soort hosting voor uw website geschikt is? Mail ons!

Meer hosting:

Het complete pakket

Het Roosendaalse bedrijf Music & Media is reseller van ons hostingpakket. Music & Media verzorgt voor zijn klanten frisse, moderne websites en registreert via 2makeITwork de domeinnaam. Vervolgens regelt hij de plaatsing van de website in het hostingaccount en richt aanvullend ook nog mailboxen in.

2makeITwork ondersteunt Music & Media met het aanmaken van de hostingpakketten, het beveiligen van de websites middels SSL en levert full service support op de afgenomen diensten.