Hosting door 2makeITwork

Krachtige webhosting, op veilige en snelle servers in Nederlandse datacenters. 2makeITwork heeft de servers in eigen beheer en garandeert een veilige omgeving voor uw hosting!

Overleg tussen Timo en Andy

Een mooi plaatje met een veilige basis

Wij bieden u graag het totaalplaatje voor uw website. De achterkant van uw website is tenslotte net zo belangrijk als de voorkant. Op onze snelle en veilige servers die in Nederland gehost worden, verzorgen we de hosting van uw website, webportal of webshop.

Full service support van 2makeITwork

Geen tijd, zin of kennis om zelf uw website te beheren? Daar kunnen wij helemaal inkomen. Wij maken hier graag het cirkeltje rond: na het opleveren onderhouden we op technisch gebied uw website. Naar wens kunnen we ook uw website verbeteren door hem maandelijks verder te ontwikkelen.

Domeinnaamregistratie

Domeinnaamregistratie

Met een domeinnaam plant u het eerste zaadje van uw website. Hier begint het! Voor een scherpe prijs leggen wij elke domeinnaam voor u vast.

Webhosting

Webhosting

2makeITwork host uw website op onze eigen, veilige snelle servers die in Nederlandse datacenters staan.

Alles in het beheer van 2makeITwork
In een offertetraject zijn we altijd heel transparant over onze werkwijze. Zodra we een nieuw project starten, hebben we bij voorkeur uw domeinnaam en de webhosting in eigen beheer hebben. Zo kunnen we de beste veiligheid, snelheid en configuraties garanderen.