Full service support

Op al onze diensten leveren wij full service support. Ook op onze web development diensten kunt u de support verwachten die u van 2makeITwork gewend bent.

Michel in telefonisch overleg

Support van experts

De support die wij leveren, is de support die u vraagt. Van simpel tot complex, van een bugje pletten tot een nieuwe functie ontwikkelen. En de helpdesk die u support biedt, zijn ook de experts die uw website of systeem ontwikkelen. Korte lijntjes en snel schakelen, dat is 2makeITwork. 

Websitebeheer & maandelijks proactief onderhoud

Geen tijd, zin of kennis om zelf uw website te beheren? Wij maken hier graag het cirkeltje rond: na het opleveren onderhouden we op technisch gebied uw website. Naar wens kunnen we ook uw website verbeteren door hem maandelijks verder te ontwikkelen.

Beheer & onderhoud

Beheer & onderhoud

Dankzij ons beheer en onderhoud zijn de servers, software en systemen altijd veilig en up-to-date. Naast technisch beheer onderhouden we uw website ook met nieuwe content.

Beveiliging

Beveiliging

2makeITwork biedt een veilige serveromgeving waarop persoonsgegevens versleuteld opgeslagen worden. Dankzij de nieuwste technieken zijn we een veilig hostingpartij voor uw website of project.

Vraag support aan onze helpdesk

Op onze webafdeling zit een helpdesk vol met fanatieke slimmeriken die graag met helpen met vragen! Met elkaar bedenken we de beste oplossingen voor uw nieuw gewenste functionaliteiten of voor zaken die niet meer werken.

Dagelijks zijn wij bereikbaar tussen 8:00 – 17:00 uur op 0180 – 44 77 44.