Een WordPress website die voor u werkt

U wilt een mooie website die er goed uitziet op alle apparaten? Een snelle, gebruiksvriendelijke website die eenvoudig te beheren is? En een website die voor u werkt? Wij maken originele, gebruiksvriendelijke en effectieve websites.

wordpress websites

Gebruiksvriendelijke, mooie websites

2makeITwork bouwt al haar website in WordPress en zijn bijna altijd een mix met maatwerk. Een gewone website bouwen vinden we leuk, maar een website ontwikkelen met een koppeling, een intelligent formulier of intranet, dáár worden we enthousiast van. Hoe uitdagender, hoe beter!

Maar het is niet alleen een website…

U heeft al een website?

Dat maakt ons niks uit! Elke website heeft na een aantal jaar een make-over nodig, dat begrijpen wij als geen ander. Samen bepalen we de beste aanpak: de huidige website opfrissen of een nieuwe realiseren.

Design & development solutions:

Transparantie is key

Wij zijn graag helder in onze communicatie en houden niet van wollige verhalen. Daarom vinden we verwachtings-management ook zo belangrijk. Vaak zien we dat onze klanten meerdere diensten afnemen. Een website is daar vaak een verlengde van. Wij zien meerwaarde in een groot pakket van diensten aanbieden aan onze klanten.

Een losse dienst afnemen komt ook voor, echter zijn wij fan van het uitdagende totaalplaatje. Hoe uitdagender hoe beter.

Full-service, zowel op ICT- als op webgebied. We doen het liefst alles! Daar worden we blij van. #2makeyouhappy