Webshops op maat

Uw producten en visie op verkopen is uniek, daarom moet het verkopende kanaal ook uniek zijn. 2makeITwork maakt uw webshop volledig op maat, inclusief koppelingen met boekhoudpakketten, externe voorraadsystemen en payment providers.

webshops

Mooi en functioneel maatwerk

2makeITwork heeft ruime ervaring met het bouwen van webshops in WordPress in combinatie met WooCommerce. Maar óók webshops zonder CMS zijn mogelijk. Samen bekijken we wat de beste optie is voor uw shop. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u een passend advies geven. Waar u ook voor kiest, maatwerk is altijd mogelijk!

Webshops door 2makeITwork

Een greep uit de door ons gerealiseerde webshops!

B2B leverancier in professionele audioapparatuur
Een maatwerk webshop zonder CMS, inclusief koppelingen met SAP Business One en een eigen ontwikkeld magazijn-/orderpicking app. Deze webshop heeft een uitgebreide klantenomgeving met opties zoals het tekenen van contracten en diverse toegangsrollen voor medewerkers van de klant.

B2C webshop in wijn
Een WordPress/WooCommerce webshop, met een koppeling met de leverancier van de wijn. Een koppeling met de postcode API van PostNL maakt het bestelproces makkelijk!

Online shop voor hout en bouwpakketten
Voor Het Houthuys ontwikkelden we een maatwerk WordPress/WooCommerce webshop. Deze shop bevat extra functies zoals prijzen per meter en aangepaste verzendkosten per kubieke meters.

Design & development solutions:

Waarom een webshop op maat?

Maatwerk software geeft heel veel vrijheid! We hebben geen last van functionele beperkingen. Zelfs in een CMS is maatwerk mogelijk. Door WordPress uit te breiden met plugins, krijg je meer functies maar ook meer risico op conflicten en malware. Daarom ontwikkelen wij de functies liever zelf! Dat vinden we leuk, én het is nog veilig ook. #2makeITsafe

Voordelen van een maatwerk webshop

  • Veel vrijheid
  • Snelle support
  • Op en top beveiliging
  • Uitstekende performance en snelheid
  • Doorontwikkeling is altijd mogelijk
  • Geen beperking door onbekende plugins
  •  Koppelingen met ERP-pakketten