Technical SEO, net een stapje verder

SEO gaat verder dan alleen de juiste zoekwoorden en teksten typen van 300 woorden. Zoekmachines checken ook of technisch alles op orde is. Hoe beter je site technisch in elkaar zit, hoe hoger de resultaten in de zoekmachine zal zijn. En laat techniek nou net ons pakkie-an zijn!

technical seo

Uw website als technische topper

Zoekmachines zoals Google en Bing gebruiken robots om websites te doorzoeken. Waar ze voorheen alleen keken naar tekst en plaatjes, kijken deze bots nu ook naar de technische structuur. Hoe beter de website in elkaar zit, hoe sneller hij zal laden. Dit zorgt voor tevredenheid bij de gebruikers en dat is alles waar de zoekmachines naar kijken. 

Denk aan het juiste gebruik van kopteksten, afbeeldingsformaten en hoe een website op mobiel functioneert. We gaan op technisch gebied net een stapje verder!

Hoe verbeteren we de website?

Bij opbouw zorgen we al voor de basis. Een prettige SEO-plugin, juiste titels, kop- en alt-teksten en ga zo maar door. We houden afbeeldingen, scripts en stylesheets zo klein mogelijk en controleren of er geen dode links aanwezig zijn.

En nadat de site live is gegaan…

Blijven wij graag uw website technisch beheren om uw ranking in de zoekmachines hoog te houden. De content blijft onder uw eigen beheer, maar wij lopen de inhoud maandelijks na om te kijken of er verbeteringen mogelijk zijn.

Design & development solutions:

Zijn jullie SEO experts?

SEO is tweeledig: content en techniek. Wij focussen ons puur op de techniek. Geef ons maar een score van 100% in Google Lightspeed! Op dat gebied zijn wij absoluut experts.

Het schrijven van SEO-teksten valt niet binnen ons werkgebied. Wij zijn net schoenmakers: we blijven graag bij ons leest.

We werken wel samen met partners die de mooiste SEO-teksten voor uw website schrijven, keyword-strategieën uitwerken en backlinks plaatsen. Door een samenspel komen we tot een mooie, snelle en goed vindbare website!