Een matching corporate identity

Het ontwikkelen van een corporate identity is bij 2makeITwork een aanvullende dienst. Graag ontwikkelen wij uw app, webportal of softwaresysteem, en deze richten we in met uw huisstijl. Heeft u deze nog niet? Dan ontwerpen wij die ook!

Corporate identity

Voor onze klanten doen we alles

Op onze webafdeling vindt u gedreven creatievelingen die alles leuk vinden om te ontwerpen. Of het nou gaat om offline drukwerk of om de huisstijl toepassen op een software systeem: wij geven er een mooi gezicht aan. Als onze klant iets moois wenst, dan maken wij dat met liefde!

Waar hebben jullie ervaring mee?

  • Een simpel & doeltreffend logo
  • Visitekaartjes voor alle collega’s
  • Een huisstijlhandboek waarin stijlelementen bepaald worden
  • Briefpapier in de bijpassende huisstijl
  • Een sexy en compacte WordPress website
  • Bedrijfsvideo’s over processen of ter introductie
  • Portretfotografie voor uw team
  • Een andere wens? Leg het aan ons voor!

Wij geven uw bedrijf graag een gezicht

Één van onze kernwaarden is betrokkenheid: wij zijn en voelen ons heel betrokken bij uw onderneming. Onze creatieve ontwerpers denken daarom graag met u mee om een stijl te ontwikkelen. 

Nog geen naam voor uw nieuwe bedrijf? Dan kunt u ook met ons brainstormen. Neem contact met 2makeITwork op voor een brainstormsessie.

Design & development solutions:

En met alles, bedoelen we echt alles!

Een tof voorbeeld van een klant waarvoor we al vele diensten gerealiseerd hebben, is FruitFactor.

Deze klant klopte in 2014 bij ons aan voor ICT. Kort samengevat: werkplek inrichting, cloud werkplekken, telefonie. Aanvullend ontwierp de web afdeling een logo, een website en een huisstijl: een matching corporate identity.

Vrij snel hierna ontwikkelden we een webportal voor kwaliteitscontrole, labverzoeken en GlobalGAP certificering. Tevens maken zij gebruik van het door ons gemanagede EDI-platform. Via onze EDI-verbinding verzorgen we de EDI-uitwisseling met hun klanten.

Inmiddels hebben we de website vernieuwd, zijn er meerdere logo’s voor hun merken ontwikkeld én hebben we een bedrijfsvideo gemaakt.