Design & development

Alles wat u van een IT bedrijf verwacht, plus wat extra. Zo ontwikkelen we alle software niet alleen zelf, maar geven we de systemen ook nog eens een mooi design. Wel zo fijn, alles onder één dak!

Margo maakt menu structuur

2makeITcreative

Wij zijn uniek in ons soort: een ICT-bedrijf mét een webafdeling. Alles onder één dak regelen is wel zo fijn, dat vinden wij ook. Hoe vaak komen we niet een systeem tegen wat goed werkt, maar er niet goed uit ziet? Daar krijgen wij de kriebels van! Want data is belangrijk, maar een goed design mag niet ontbreken.

Logo, huisstijl, website: het complete plaatje!

De missie om te ontzorgen beslaat alle afdelingen in ons bedrijf. Het complete plaatje, dat is waar wij voor gaan. Het ontwerp van een logo met bijbehorende huisstijl, een website passend bij uw bedrijf & een webportal die daar op aansluit. Met een scherp design en een snelle laadtijd bent u tot in de puntjes verzorgd. 

Wordpress websites

WordPress websites

Het ontwikkelen van een snelle en sexy website verzorgen wij volledig met behulp van WordPress.

Technical SEO

Technical SEO

Wij optimaliseren uw website technisch voor zoekmachines.

Corporate identity

Corporate identity

Een logo, een website, bedrijfsfilm of e-mailhandtekening: uw volledige online identiteit staat als een huis.

webshops

Webshops

Wij ontwikkelen webshops in het bekende WordPress CMS, maar ontwikkelen ook maatwerk webshops.

Meedenken is één van onze kernwaardes
Onze creatievelingen staan dan ook te springen om met uw mee te denken over een mooi (nieuw) ontwerp voor uw website. Heeft u wel een idee maar nog niks op papier? Geen probleem, we sparren graag mee over een uniek design voor uw website, huisstijl, logo of andere reclame uiting.

    Zelf de touwtjes in handen
    Wij bouwen al jaren websites in WordPress, zodat de website voor u als klant makkelijk te onderhouden is. Ziet u dat niet zitten? Wij nemen het onderhoud van uw website graag uit handen!

      Even lekker opfrissen…
      Is uw huidige design aan een restyle toe? Dat snappen we! We moeten allemaal wel eens naar de kapper. Wij brainstormen graag met u mee zodat we een nieuw, fris ontwerp kunnen neerleggen waar uw bedrijf weer jaren mee vooruit kan.