Web portals

Informatie in een webportal kan op diverse manieren samengebracht worden. Wij maken koppelingen tussen diverse systemen die samenkomen in een gepersonaliseerde web portal.

Web portal?

Een webportal is een afgesloten online omgeving waar informatie te vinden en te delen is. Vaak worden in een webportal diverse informatiebronnen aan elkaar gekoppeld. Deze informatiebronnen kunnen zelfs vanuit verschillende bedrijven samenkomen waardoor het op een uniforme manier samengebracht wordt. Zo krijgen de gebruikers van een webportal een handig overzicht van de verschillende informatiebronnen.

Ook voor u!

In een webportal kunnen verschillende rollen aangemaakt worden. Zo kan er bepaald worden wie welke informatie te zien mag krijgen. Sommige informatie – zoals bijvoorbeeld werkroosters of de agenda – kan voor iedereen te zien zijn. Andere documenten – bijvoorbeeld inkooporders – kunnen alleen inzichtelijk gemaakt worden voor managers. Op deze manier wordt alle informatie gebundeld, maar wordt het ook (gedeeltelijk) afgeschermd.

Contact opnemen

Voldoen alle standaard pakketten niet aan uw wensen? Wellicht is een op maat gemaakte web portal een beter idee! Kom eens langs voor een demo!
Maak een afspraak

Meer software ontwikkelingen

img

GRAS

Een op maat gemaakt software systeem om gebruikers en activiteiten te registreren.

Meer info over GRAS
img

QC Systeem

Kwaliteitskeurmeesters gebruiken deze makkelijke tijdsbesparende app om producten te keuren.

Meer info over QC-systeem
Informatie in een webportal kan op diverse manieren samen gebracht worden. Het kan online geüpload worden, maar vaker maken we (EDI) koppelingen welke informatie automatisch uitlezen en online publiceren in een webportal. Door samen met de klant een maatwerk portal te ontwerpen wordt voor alle gebruikers een optimale omgeving gecreëerd waarin data gezocht, gevonden en bewerkt kan worden. Hier houden we van! Een unieke oplossing waar de klant tevreden mee is.
Michel Monster, 2makeITwork

Volg de ontwikkelingen

Als er érgens veel ontwikkelingen zijn, dan is het wel in de ICT. De laatste nieuwtjes delen we graag met u via ons blog of onze heldere nieuwsbrief.

Helpdesk

Wij gebruiken Teamviewer voor support op afstand. Wanneer u aangeeft een probleem te hebben met uw computer, kunnen wij bij u inloggen. We nemen even uw computer over en lossen het probleem zo snel mogelijk op!

Download Teamviewer

Download Teamviewer voor Windows

Download Teamviewer voor Mac