QC-systeem

Wij ontwikkelden een kwaliteitscontrolesysteem, speciaal voor de AGF markt. Deze Quality Control app is multi-inzetbaar voor het keuren van groente en fruit.

Wat is een QC app?

Op de internationale markt van de aardappelen, groente en fruit (AGF) draait alles om kwaliteit en snelheid. Daarom ontwikkelde 2makeITwork een geautomatiseerd kwaliteitssysteem. Het systeem kan ladingen met AGF-producten sneller controleren en eenvoudig informatie delen met andere systemen, zoals facturatie. Zo kan er efficiënter gewerkt worden en behoort het handmatig typen van rapportages tot het verleden.

Foto's toevoegen

Via de gebruiksvriendelijke interface van het QC-systeem kunnen eenvoudig foto’s toegevoegd worden aan kwaliteitsrapporten en kunnen er templates aangemaakt worden per product. De foto’s die de controleur maakt met de tablet, kunnen dus direct gebruikt worden voor de rapportages. De gebruikersapplicatie draait via een webbrowser op de computer of tablet.

Meer weten over de Quality Control app?

Maatwerk software ontwikkeling

De Quality Control app is een maatwerk oplossing. Omdat we het zelf ontwikkeld hebben, is een aangepaste variant altijd mogelijk. De app is nooit uit-ontwikkeld: er is altijd ruimte voor een aanpassing naar wens.

De app is een private app, wat betekent dat hij niet zomaar in de AppStore te koop is. Dit maakt het updaten en onderhouden makkelijk voor ons, zonder dat de klant er last van heeft. De QC-oplossing is bruikbaar op alle mogelijke mobiele apparaten.

Heeft u interesse in een demo? Neem dan hiernaast direct contact met ons op.

Uw naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Uw bericht

Volg de ontwikkelingen

Als er érgens veel ontwikkelingen zijn, dan is het wel in de ICT. De laatste nieuwtjes delen we graag met u via ons blog of onze heldere nieuwsbrief.

Helpdesk

Wij gebruiken Teamviewer voor support op afstand. Wanneer u aangeeft een probleem te hebben met uw computer, kunnen wij bij u inloggen. We nemen even uw computer over en lossen het probleem zo snel mogelijk op!

Download Teamviewer

Download Teamviewer voor Windows

Download Teamviewer voor Mac