GRAS

Met het op maat ontwikkelde Gebruikers Registratie Activiteiten Systeem kunnen brede scholen efficiënt en scherp hun gebruikers en activiteiten bijhouden.

Voor wie is GRAS?

Brede scholen hebben vaak een groot aanbod van activiteiten. Het beheren en communiceren van de activiteiten legt extra druk op het takenpakket van de docenten. 2makeITwork ontwikkelde daarom in eigen beheer een uniek Gebruikers Registratie Activiteiten Systeem (GRAS).

Met dit systeem kunnen gemeentelijke- en brede scholen gemakkelijk en snel hun activiteitenprogramma opstellen en beheren. Dankzij een gebruiksvriendelijke interface kunnen activiteiten eenvoudig ingevoerd, bewerkt en gepubliceerd worden. De activiteiten kunnen getoond worden in de agenda van de school, maar ook op de website, in de look & feel van de school.

Interactief beheer

Dankzij GRAS weet iedereen wat er op de agenda staat én kunnen (ouders van) kinderen zichzelf direct inschrijven voor een activiteit naar keuze. De applicatie biedt zelfs een koppeling met iDeal, zodat ouders direct via de website kunnen betalen voor de activiteiten.

De koppeling met een online database maakt het voor docenten mogelijk om de GRAS-applicatie te gebruiken om de aanwezigheid en betalingsstatus van deelnemende kinderen bij te houden. Ook kunnen er foto’s, video’s en teksten toegevoegd worden aan het verslag van de activiteit. U ziet het, we laten er geen gras over groeien.

Meer weten over GRAS?

Maatwerk software ontwikkeling

GRAS is inmiddels bij 3 verschillende instanties geïmplementeerd. Elke instantie gebruikt het op zijn eigen manier en heeft zijn eigen wensen. Daarom wordt GRAS non-stop doorontwikkeld. Zo heeft de ene versie van GRAS een koppeling met WordPress, en zo heeft de andere versie een iFrame-module zodat het op allerhande websites kan worden weergegeven.

GRAS kan gebruikt worden als desktop website maar kan evengoed gebruikt worden als app op bijvoorbeeld een tablet, of telefoon.

Heeft u interesse in een demo? Neem dan hiernaast direct contact met ons op.

Uw naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Uw bericht

Volg de ontwikkelingen

Als er érgens veel ontwikkelingen zijn, dan is het wel in de ICT. De laatste nieuwtjes delen we graag met u via ons blog of onze heldere nieuwsbrief.

Helpdesk

Wij gebruiken Teamviewer voor support op afstand. Wanneer u aangeeft een probleem te hebben met uw computer, kunnen wij bij u inloggen. We nemen even uw computer over en lossen het probleem zo snel mogelijk op!

Download Teamviewer

Download Teamviewer voor Windows

Download Teamviewer voor Mac