Werkgeversinstituut

Webdesign

Wat doet WGI?

Werkgeversinstituut (WGI) is een organisatie in Rotterdam die zich bezig houdt met payrolling, outsourcing P&O en interim P&O. Zij neemt de ‘administratieve rompslomp’ uit handen zodat haar klanten zich kunnen focussen op hun kernactiviteit. WGI zorgt ervoor dat organisaties geen zorgen meer hebben over werkgeverschap.

De vraag

Werkgeversinstituut wilde een nieuwe website en was op zoek naar een nieuwe en toegankelijke manier om professionele nieuwsbrieven te versturen naar haar klanten.

De oplossing

Voor beide cases heeft 2makeITwork een mooie oplossing gerealiseerd. De website is ontwikkeld in WordPress en de nieuwsbrief aan de hand van het programma MailChimp. Bij het ontwikkelen van de website lag de nadruk op het creëren van een wervend karakter. De website en nieuwsbrief zijn beide in een nieuw jasje gegoten, op basis van de huidige huisstijl. Ook is er een nieuwe (menu)structuur opgezet om de website praktischer en gebruiksvriendelijker te maken.

'Onze nieuwe website is ontwikkeld in een gebruiksvriendelijk CMS, waardoor wij zelf makkelijk aanpassingen kunnen maken op de site. Ook het nieuwsbrieven opstellen en verzenden is een eitje. De koppeling met AFAS maakt het helemaal af!'
Werkgeversinstituut

Volg de ontwikkelingen

Als er érgens veel ontwikkelingen zijn, dan is het wel in de ICT. De laatste nieuwtjes delen we graag met u via ons blog of onze heldere nieuwsbrief.

Direct support

Wij gebruiken Teamviewer voor support op afstand. Wanneer u aangeeft een probleem te hebben met uw computer, kunnen wij bij u inloggen. We nemen even uw computer over en lossen het probleem zo snel mogelijk op!

Download Teamviewer

Download Teamviewer voor Windows

Download Teamviewer voor Mac