Van Feij

Webdesign

Wat doet Van Feij?

Houthandel Van Feij ontwikkelt en levert maatwerk houten producten, zoals tuinhuizen, veranda’s, buitenmeubelen, overkappingen en buitenkeukens. Naast maatwerk bieden ze ook complete bouwpakketten aan voor diverse producten.

De vraag

De houthandel had een enigszins verouderde website, die zichtbaar toe was aan vernieuwing. Niet alleen qua design maar ook op het gebied van teksten en structuur van de website.

De oplossing

2makeITwork heeft gezorgd voor een vernieuwde website met een fris design en de juiste content. De teksten zijn, met het oog op SEO, herschreven en het uitgebreide portfolio is opgenomen in de website.

Daarnaast heeft 2makeITwork in dezelfde stijl een nieuw logo ontworpen. Ook is de structuur van de website onder de loep genomen, er is gekozen voor een indeling op projectniveau wat inhoudt dat de bezoeker per bouwproject foto’s kan bekijken. Verder is de website full responsive, wat betekent dat de bezoeker de website zowel op pc, tablet en smartphone moeiteloos kan bezoeken!

'De website geeft voor onze klanten een goed beeld van wat wij allemaal doen bij Van Feij. Met name de indeling op basis van projecten en de inzet van SEO bevalt ons prima!'
Van Feij

Volg de ontwikkelingen

Als er érgens veel ontwikkelingen zijn, dan is het wel in de ICT. De laatste nieuwtjes delen we graag met u via ons blog of onze heldere nieuwsbrief.

Direct support

Wij gebruiken Teamviewer voor support op afstand. Wanneer u aangeeft een probleem te hebben met uw computer, kunnen wij bij u inloggen. We nemen even uw computer over en lossen het probleem zo snel mogelijk op!

Download Teamviewer

Download Teamviewer voor Windows

Download Teamviewer voor Mac