De historie van 2makeITwork

Wij gaan way back! Al 16 jaar timmeren we aan de weg om de mooiste oplossingen te bedenken. In de loop der tijd zijn we uitgegroeid tot een team met 17 man, wat verdeeld over 2 afdelingen prettig met elkaar samenwerkt. Benieuwd hoe we gegroeid zijn? Bekijk onze timeline hier!

2008
In den beginne

In den beginne...

2makeITwork wordt opgericht in 2008 in ’s-Gravendeel. Michel en Gerben werken vanaf 1997 samen aan diverse projecten en besluiten in 2008 om voor zichzelf te beginnen. Het doel van 2makeITwork wordt het verzorgen van maatwerk ICT-oplossingen voor diverse disciplines.

Let op: deze foto dateert al uit 2002!

2009

Internationaal ondernemen

2makeITwork gaat voor het eerst internationaal in 2009, om precies te zijn voor een afspraak in Birmingham. In de jaren daarna volgen diverse trips naar het buitenland. We werken samen met grote namen in de internationale AGF-markt en reizen hiervoor af naar Engeland, Duitsland, België, Dubai en Zuid-Afrika. We zijn ook nu met regelmaat in het buitenland te vinden, voor klanten zoals Dole en Greenyard.

2013

Van 's-Gravendeel naar Rotterdam

2makeITwork loopt als een trein! We verhuizen naar een kantoor aan het Vasteland in Rotterdam: een centrale plek, goed bereikbaar voor onze klanten én werknemers. De klantenkring breidt zich steeds verder uit. We hebben een grote variëteit van klanten, van AGF tot onderwijs en van winkeliers tot veilinghuizen. We zijn inmiddels verdubbeld en zitten met vier man op kantoor.

2014

Ontwikkeling GRAS

In 2014 startte 2makeITwork met de ontwikkeling van GRAS. GRAS is een maatwerk softwareoplossing waarmee kinderen zich online inschrijven op activiteiten van gemeenten en brede scholen. Aanbieders van activiteiten kunnen met deze tool gemakkelijk gegevens monitoren. GRAS is een product dat we blijven ontwikkelen en optimaliseren, afgestemd op de wensen van elke individuele klant.

2015

2makeITwork en de zorg

In 2015 boren we een nieuwe markt aan: de zorg. Onze eerste klant in de zorg is Kraamzorg Rotterdam, een grote speler in onze regio. Dit smaakt naar meer, zowel voor ons als vanuit de zorg, en inmiddels hebben we meerdere (kraam)zorgorganisaties in ons klantenbestand.

2016
Klusteam 2makeITwork

#2makeITmove

Het bedrijf blijft groeien en ons kantoor aan het Vasteland puilt uit! We hebben meer werknemers dan bureaus en besluiten te verhuizen naar de Kratonkade in Rotterdam. Hier verbouwen we de boel en creëren we een open kantoor met meer dan genoeg plek voor onze (inmiddels 8) medewerkers. Wat een ruimte!

(2012-) 2018

Ontwikkeling en metamorfose QCNEXXT

QCNEXXT is een product van 2makeITwork. QCNEXXT is in 2012 ontwikkeld en is in de loop der jaren constant verbeterd door diverse maatwerk wensen van de gebruikers. In 2018 heeft QCNEXXT een flinke metamorfose ondergaan, zowel functioneel als uiterlijk – en is nu het meest gebruiksvriendelijke QMS in het inspectie landschap.

2020
Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

We nemen graag studenten aan voor een meeloop- of afstudeerstage. Het begeleiden van frisse, jonge medewerkers geeft ons energie en inspiratie. In 2020 wordt ons harde werken beloond met de titel “Erkend leerbedrijf“.

2020
ISO certificaten

ISO 9001 en ISO 27001

2020 was ook het jaar van onze ISO certificeringen. Met het geïntegreerde managementsysteem beheren we de kwaliteits- en informatiebeveiligingsaspecten van onze bedrijfsvoering en voldoen hiermee aan alle relevante wettelijke, zakelijke en contractuele veiligheidsverplichtingen.

2020
Kantoor 2makeITwork

#2makeITmoveagain

Medio 2020 hebben we ons kantoorpand in Barendrecht gekocht. Inmiddels waren we in het pand in Rotterdam uit ons jasje gegroeid en gingen we naar een pand met meer ruimte. In december heeft onze verhuizing naar ons pand in Barendrecht plaatsgevonden.

Heden

Wat nu?

En nu werken we dagelijks met een fijn team aan de mooiste ICT- en web development projecten.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Lees verder over ons of bekijk alle 2MW’ers in ons team.