Certificering en kwaliteit

Sinds 2020 zijn wij ISO gecertificeerd. Om aan te tonen dat we zowel de kwaliteit als informatiebeveiliging geborgd hebben in onze processen is er gekozen om ons te laten certificeren voor de NEN normen ISO 9001 en ISO 27001.

Margo en Michel

Kwaliteit & informatiebeveiliging

In het streven naar uitmuntendheid: onze prestigieuze verwezenlijking in 2020

Met de wisseling van het decennium hebben we een mijlpaal bereikt die ons engagement voor excellentie bevestigt. In 2020 hebben we ons mogen onderwerpen aan de strenge toets van certificering en zijn we nu trots om te verkondigen dat we officieel gecertificeerd zijn voor twee van de meest prominente normen in de industrie: ISO 9001 voor kwaliteit en ISO 27001 voor informatiebeveiliging.

Een geïntegreerd streven naar perfectie

Achter deze certificeringen gaat een diepgaand engagement schuil. We hebben met vastberadenheid een geïntegreerd managementsysteem ontwikkeld dat de ruggengraat vormt van onze dagelijkse bedrijfsvoering. Dit systeem fungeert als een kompas, waarbij het ons niet alleen in staat stelt om te voldoen aan de veeleisende eisen van zowel ISO 9001 als ISO 27001, maar ook om deze normen naadloos te integreren in ons DNA. Het is ons antwoord op de behoefte aan kwaliteitsborging en informatiebeveiliging in al onze facetten.

Uw vertrouwen, onze verplichting

Deze certificaten symboliseren meer dan alleen naleving. Ze zijn een uitdrukking van onze diepgewortelde toewijding aan de klant, aan u. Met dit solide fundament beheren we niet alleen de complexe aspecten van kwaliteit en informatiebeveiliging, maar we overtreffen ook de verwachtingen van de wetgeving, ons bedrijf en onze partners. Dit is een belofte, aan u, aan onszelf, en aan de toekomst.

De aanleiding

Een evoluerende beweging: onze toewijding aan transparantie en kwaliteit

In een tijdperk van groeiende bewustwording en toenemende verwachtingen verandert de manier waarop bedrijven zoals 2makeITwork opereren. Onze moderne maatschappij vraagt om transparantie en om het voldoen aan strenge normen die zowel wettelijke voorschriften als klanteisen omvatten. Als antwoord op deze verschuiving hebben wij besloten om een duidelijk en onbetwistbaar signaal af te geven.

Het borgen van kwaliteit en informatiebeveiliging: onze certificering reis

Om ons commitment aan kwaliteit en informatiebeveiliging te bevestigen, hebben we een stap gezet die verder gaat dan woorden. We hebben besloten om onszelf te onderwerpen aan een grondige certificeringsprocedure volgens de NEN-normen ISO 9001 als ISO 27001. Deze certificeringen fungeren als symbolen van ons streven naar excellentie, en we zijn er trots op te kunnen aantonen dat we niet alleen voldoen aan normen, maar deze zelfs overtreffen. Deze certificaten zijn niet alleen bewijzen van onze competentie, maar ook van onze bereidheid om het beste te bieden aan onze klanten en omgeving.

ISO 9001
iso 27001

Over 2makeITwork
Nieuwsgierig naar 2makeITwork? Bekijk ons verhaal.

Historie
Wij gaan way back! Check hier onze tijdlijn.

Team
2makeITwho? Maak kennis met ons team.

Certificering
Lees hier meer over onze certificeringen.

Werken bij
Benieuwd naar onze vacatures? Klik snel verder.

Contact
Persoonlijk contact is onze kracht.