Over 2makeITwork

We maken graag kennis met je: 2makeITwork, aangenaam. Gegroeid van kleine start-up met 2 man naar volwassen bedrijf met 17 man/vrouw and counting. Met elke stap voorwaarts hebben we onszelf als bedrijf steeds beter leren kennen en we staan te popelen om jou hier alles over te vertellen.

Over 2makeITwork

We geloven in IT

We geloven dat IT er is om het werk gemakkelijker en leuker te maken voor onze klanten en onszelf en zijn altijd gedreven om de beste oplossing voor onze klanten te vinden. 2makeITwork gaat niet akkoord met een standaardoplossing, maar heeft zich gespecialiseerd in maatwerk oplossingen.

Onze sleutel voor succes is luisteren en meedenken. Iedere klant en iedere opdracht is anders en wij passen ons als een kameleon hierop aan.

Goed samenwerken & samen werken

2makeITwork bestaat uit een hecht team van medewerkers die voor elkaar klaarstaan. We werken graag samen maar leven ook met elkaar mee. We streven naar persoonlijke, open samenwerking met elkaar en met de klant en gaan samen voor het beste resultaat.

Of dat prettig werkt? Het is niet voor niets dat veel van onze nieuwe klanten aangedragen worden door onze bestaande klanten, en dat veel stagiair(e)s graag nog blijven werken na afloop van hun stage. En daar zijn we trots op.

Daadkrachtig

Ons team maakt impact door altijd op zoek te gaan naar de beste oplossing. Die belofte komen we altijd na. We zetten iets neer waar we trots op zijn.

Flexibel

We denken mee en passen ons aan als dat nodig is. Dankzij korte, directe lijnen en onze nuchtere aanpak zorgen we voor een soepel proces.

Specialistisch

We zorgen ervoor dat IT écht werkt. Met begrijpelijke taal, transparante processen en een bijzonder prettig, professioneel team.

Betrokken

Goed luisteren en daarop inspelen is de kracht van 2makeITwork. Wij zijn het verlengstuk van uw bedrijf en zo handelen we ook.

Gepassioneerd

We dagen onszelf keer op keer uit om een optimale mix te vinden tussen standaardoplossingen en slimme alternatieven!

We geven om kwaliteit

Wij zijn in 2020 officieel gecertificeerd voor zowel ISO 9001 (kwaliteit) en ISO 27001 (informatiebeveiliging). We beschikken over een geïntegreerd managementsysteem dat voldoet aan de eisen die aan beide normen gesteld worden. Met dit managementsysteem beheren we de kwaliteits- en informatiebeveiligingsaspecten van onze bedrijfsvoering en voldoen hiermee aan alle relevante wettelijke, zakelijke en contractuele veiligheidsverplichtingen.