Kwaliteitscontrole met QCNEXXT

Speciaal voor de internationale markt van aardappelen, groente en fruit (AGF) ontwikkelden wij een kwaliteitscontrolesysteem. Deze Quality Control app is multi-inzetbaar voor het keuren van groente en fruit, maar wordt inmiddels ook ingezet in de automotive sector en in de ICT!

qcnexxt

Wat is QCNEXXT?

QCNEXXT is een webbased full service kwaliteitsmanagementsysteem (QMS) voor elk denkbaar product of dienst. Het systeem bestaat uit een compleet schaalbare portal met diverse managementfuncties. Zo kan er efficiënter gewerkt worden en behoort het handmatig typen van rapportages tot het verleden. Precies waar het hoort!

Foto’s toevoegen aan kwaliteitsrapporten is via de gebruiksvriendelijke interface geen enkel probleem. Ook foto’s maken met de telefoon is een makkelijke toevoeging: je koppelt de foto’s in een handomdraai aan een rapport.

QCNEXXT in het kort

  • Een webportal om kwaliteit te managen
  • Bijbehorende native app
  • Bepaal uw eigen workflow
  • Publiceer content: rapporten, sms’jes, pushberichten, labresultaten etc.
  • Diverse koppelingen met andere systemen mogelijk
  • Aparte webportal met resultaten voor klanten, leveranciers, rederijen etc.

Benieuwd naar praktijkvoorbeelden van QCNEXXT?

Maatwerk: gemaakt voor iedereen

Het QMS is een maatwerkoplossing, helemaal door ons gemaakt. Daardoor is er is altijd ruimte voor een aanpassing. Zowel in techniek als in design: het systeem en de bijbehorende app zijn namelijk volledig afgestemd op uw huisstijl. Maar het kunnen ook functionele aanpassingen zijn, zoals een koppeling met een boekhoudpakket. Ook leuke hebbedingetjes zoals statistieken van downloads, gemaakte inspecties en logins toveren we tevoorschijn op een op maat gemaakt dashboard.

Hebben we uw nieuwsgierigheid al geprikkeld? Vraag een demo bij ons aan!

QCNEXXT

Aanvullende modules

Naast de basisfuncties in de mobiele apps, het QMS en de klanten portal zijn er ook aanvullende modules ontwikkeld. 

Labmodule

QCNEXXT biedt ook een koppeling voor laboratorium informatie. Via de portal kan er een verzoek voor inspectie van een product worden ingediend bij het lab. De resultaten die het laboratorium terugkoppelt worden automatisch ingeladen in het QC systeem.

Documentmanagementsysteem

In het DMS kunnen documenten worden gekoppeld zoals leveranciersverklaringen, certificaten, verpakkingen etc. Deze documenten kunnen geclassificeerd worden, zodat er altijd een up-to-date overzicht is. Verloopt de geldigheid van een document? Dan meldt het systeem dit op tijd.

Koppeling boekhoud- & ERP-pakket

QCNEXXT bevat een koppeling met diverse facturatiepakketten, zoals WeFact. Ook een koppeling met een ERP-systeem is mogelijk voor een sync van paklijsten. Vervolgens maakt het systeem een template op voor de geplande inspectie. Info uit de paklijst wordt hierin automatisch ingeladen.

Klanten van QCNEXXT

Dit systeem is een webbased full service kwaliteitsmanagementsysteem voor elk denkbaar product of dienst. Het systeem wordt vol enthousiasme gebruikt door verschillende klanten.

Klant QCNEXXT: Marlog Car Handling
Klant QCNEXXT: D-Quality Survey BV
Klant QCNEXXT: Farm Fresh Produce
Klant QCNEXXT: R&M Forwarding
Klant QCNEXXT: PLS