GRAS: het systeem voor uw activiteiten

Alle kinderen in een stad amuseren, zonder dat dit ouders, gemeenten en docenten te veel tijd kost. Dat is het doel. En dit systeem is het middel waarmee we dat doel bereiken.

GRAS logo door 2makeITwork

Activiteiten organiseren en aanwezigheid vastleggen

Brede scholen en gemeenten organiseren vaak een groot aantal activiteiten voor alle kinderen uit de stad. Van voetbal tot karate en van pianoles tot gamen. Door een briefje in te leveren bij de coördinator gaven kinderen zich op voor hun favoriete activiteit. Vervolgens moest de coördinator alle aanmeldingen handmatig invoeren en bijhouden in Excel. Dat moet toch véél makkelijker en sneller kunnen?

Om een helpende hand te bieden aan brede scholen en gemeenten, hebben wij dit unieke stuk maatwerk software ontwikkeld. Een speciaal systeem waarmee al deze processen geautomatiseerd zijn.

Dit is wat GRAS kan:

  • Activiteitenbeheer (o.a. locatie, datum, tijd, bijzonderheden, foto etc.)
  • Betalingen en aanwezigheid controleren
  • Integratie in eigen website
  • Online aanmelden met persoonlijk account
  • Ook mogelijkheid tot ouderaccounts + kindprofielen voor jonge doelgroep
  • Foto’s en video’s uploaden met hoge mate van privacy
  • Automatisch flyers opmaken
  • Rapportages in Excel mogelijk voor verantwoording budget e.d.
  • Te gebruiken op pc, laptop, tablet en smartphone

GRAS & uw website

GRAS bestaat uit 2 onderdelen. Deel 1 is een webbased portal, waarin alle informatie voor de activiteiten en deelnemers beheerd wordt. Deze webportal wordt gekoppeld aan deel 2, de website: hier schrijven de deelnemers zich in!

2makeITwork integreert GRAS met uw website. Is er nog geen website? Uiteraard kan er door ons ook een volledig nieuwe website gemaakt worden! 

Data encryptie

Niemand wil natuurlijk dat zijn data op straat komt te liggen. En al helemaal niet die van kinderen! Alle data wordt bij ons versleuteld opgeslagen. Mocht het systeem onverhoopt gehackt worden, kunnen kwaadwillenden hier niks mee: data is onleesbaar gemaakt door onze encryptie.

GRAS screenshots

Aanvullende modules

GRAS kan uitgebreid worden met de volgende extra modules:

Enquêtemodule

Zelf enquêtes maken binnen GRAS die naar verschillende doelgroepen gestuurd worden. Deze module wordt ingezet om het aanbod te verbeteren, want de vragen worden gesteld aan de deelnemers & hun ouders.

Evenementenmodule

GRAS is echt gemaakt voor terugkerende activiteiten. Eenmalige evenementen hebben hun eigen module: denk aan een webinar of een eenmalige stadswandeling.

CRM module

Een compleet overzicht van aangesloten verenigingen/organisaties inclusief heel veel stamdata: leden van het bestuur, gegevens over het beleid, faciliteiten en notities. Gekoppeld aan de rest van GRAS: een naadloze integratie!

Klanten van GRAS

Klanten die vol enthousiasme gebruik maken van het GRAS systeem!

Sportbedrijf Zaanstad
Brede School Ridderkerk
Brede School Leidschendam-Voorburg
ABC Amersfoort