Op maat gemaakt: De Verhuurmodule

Er zijn online genoeg programma’s, add-ons en plugins te vinden waarmee je ruimtes kan verhuren en/of reserveren. Maar wat als al deze modules net niet helemaal naar wens zijn? Dan bouwt 2makeITwork er 1 voor u!

Verhuurmodule logo

All-in-one verhuursysteem

De Verhuurmodule is een combinatie van een webportal als back-end en een website voor de bezoeker die een locatie of een ruimte wil afhuren. In De Verhuurmodule beheert u in de stamdata de namen van de locaties, de ruimtes, eventuele extra wensen die bijgeboekt kunnen worden en nog veel meer!

Eenmaal gereserveerde ruimtes worden geblokt in het systeem zodat er nooit dubbel geboekt wordt. Ook kunt u zelf dagen blokkeren waarop er niet geboekt kan worden, zoals feestdagen. 

De Verhuurmodule in het kort:

  • Locaties en ruimtes beheren
  • Terugkerende/herhalende boekingen
  • Koppeling met boekhoudpakket (o.a. Exact)
  • Afrekenen met iDeal of op factuur
  • Genereren van Excel-overzichten
  • Het bijboeken van bijv. consumpties, concierge of devices
  • Makkelijke agenda-view voor overzicht
  • 100% maatwerk!

100% maatwerk

De Verhuurmodule is helemaal door 2makeITwork ontwikkeld. U zit niet vast aan een website met een CMS, of aan een voorgefabriceerd systeem. Dit maakt dit verhuursysteem super flexibel. Heeft u een aangepaste wens of een nieuw idee? Wij denken graag met u mee!

Data encryptie

Niemand wil natuurlijk dat zijn data op straat komt te liggen. Alle data wordt bij ons versleuteld opgeslagen. Mocht het systeem onverhoopt gehackt worden, kunnen kwaadwillenden hier niks mee: data is onleesbaar gemaakt door onze encryptie.

Verhuurmodule

Even omdenken…

De Verhuurmodule hoeft niet alleen te dienen om ruimtes of locaties te boeken. Hij kan ook ingezet worden als ‘afsprakenmodule’, om tijdstippen vast te zetten om dit vast te zetten in agenda’s van personen. Blok bijvoorbeeld 2 uur per afspraak voor een kapster, of zet een hele dag vast in de agenda wanneer u op locatie een klus heeft. De Verhuurmodule is een heel breed systeem, wat in vele branches gebruikt kan worden.

Certificaten

Telefonisch contact

ma t/m vr 8:00 - 17:00
+31 (0) 180 - 447 744

ISO Certificering

ISO 9001ISO 27001
Over 2makeITwork

Nieuwsgierig naar 2makeITwork? Bekijk ons verhaal.

Historie

Wij gaan way back! Check hier onze tijdlijn.

Team

2makeITwho? Maak kennis met ons team.

Certificering

Lees hier meer over onze certificeringen.

Werken bij

Benieuwd naar onze vacatures? Klik snel verder.

Contact

Persoonlijk contact is onze kracht.