Competitiesysteem, voor uw favoriete sport!

Onderhoud simpel de competitie met verschillende teams van uw favoriete sport. Het slimme systeem stelt zelf het programma samen, wat uiteraard nog wel aan te passen is naar wens van het team!

competitiesysteem

Één keer invullen, het systeem doet de rest

Dit systeem is geschikt voor amateurcompetities maar ook voor professiolene competities. Het is een slim geprogrammeerd systeem waarbij maar eenmalig de data hoeft in te voeren. Denk aan de teamnamen, de data en de locaties. Het systeem doet de rest!

Er wordt een flexibel programma berekend wat ook nog eens rekening houdt met persoonlijke voorkeuren. Speelt een bepaald team liever laat op de avond? Geen probleem! Er zitten meer leuke trucs in die we u graag tijdens een demo laten zien.

Het Competitiesysteem in het kort:

Ons competitiemanagementsysteem biedt een breed scala aan functionaliteiten om uw competitie soepel te laten verlopen en uw ervaring te verbeteren:

  • Gespecialiseerde Coördinator Inlog: Voor de coördinator van de competitie hebben we een speciale inlog ontwikkeld. Dit stelt hen in staat om volledig overzicht te behouden en alle aspecten van de competitie te beheren.
  • Teamspecifieke Inlog: Elk team krijgt een eigen aparte inlog. Dit garandeert dat elk team hun eigen specifieke informatie en updates kan bijhouden, zonder interferentie van andere teams.
  • Aanwezigheid Tracking van Spelers: Ons systeem stelt u in staat om de aanwezigheid van spelers bij te houden, wat een essentieel onderdeel is van een soepel verlopende competitie.
  • Scheidsrechter Toegang voor Scorebeheer: Scheidsrechters hebben hun eigen inlog waarmee ze scores kunnen bijhouden. Dit draagt bij aan een gestroomlijnd scorebeheerproces.
  • Uitgebreid Archief van Voorgaande Jaren: Het systeem bevat een archief van voorgaande jaren, zodat u gemakkelijk kunt teruggrijpen op eerdere seizoenen en prestaties.
  • Eenvoudige Aanmeldingsmogelijkheden voor Nieuwe Teams: Nieuwe teams kunnen zich moeiteloos aanmelden via het systeem, wat het inschrijvingsproces stroomlijnt.
  • Automatische Standberekening voor Uw Team: Het systeem berekent automatisch de stand van uw team op basis van de wedstrijdresultaten en toont dit op een overzichtelijke manier.
  • Toernooiplanning in het Competitiesysteem: Het systeem is veelzijdig genoeg om ook toernooien te plannen en beheren. Hierdoor heeft u alles binnen handbereik.

Met onze uitgebreide functionaliteiten wordt het beheren van uw competitie een gestroomlijnd proces dat zorgt voor een betere ervaring voor alle betrokkenen.

Data encryptie

Niemand wil natuurlijk dat zijn data op straat komt te liggen. Alle data wordt bij ons versleuteld opgeslagen. Mocht het systeem onverhoopt gehackt worden, kunnen kwaadwillenden hier niks mee: data is onleesbaar gemaakt door onze encryptie.

Over 2makeITwork
Nieuwsgierig naar 2makeITwork? Bekijk ons verhaal.

Historie
Wij gaan way back! Check hier onze tijdlijn.

Team
2makeITwho? Maak kennis met ons team.

Certificering
Lees hier meer over onze certificeringen.

Werken bij
Benieuwd naar onze vacatures? Klik snel verder.

Contact
Persoonlijk contact is onze kracht.