Écht 2makeITwork: slimme oplossingen!

Onze oplossingen zijn softwareproducten die we volledig zelf hebben ontwikkeld. Deze toffe systemen geven branches een complete uplift. En daar zijn we écht trots op. Kom eens langs voor een demo, we laten graag aan u zien wat we gemaakt hebben!

Ellen en Margo maken menustructuur
GRAS logo door 2makeITwork

GRAS

Dit systeem is speciaal ontwikkeld voor brede scholen in Nederland. Met behulp van GRAS kunnen docenten, buurtcoaches of combinatiefunctionarissen op een gemakkelijke en snelle manier activiteiten organiseren in hun stad of wijk.

qcnexxt

QCNEXXT

Speciaal voor de AGF-markt ontwikkelden wij een kwaliteitscontrolesysteem. Deze Quality Control app is multi-inzetbaar voor het keuren van groente en fruit. Maar… de app wordt ook gebruikt in de automotive branche. Een hele diverse app!

verhuurmodule

De Verhuurmodule

Dit compacte systeem maakt het organisaties mogelijk om locaties of ruimtes te verhuren. De Verhuurmodule zit vol met mooie functies zoals afrekenen via iDEAL, het bijboeken van extra opties en meer. Alles is mogelijk!

personeelsportal

De Personeelsportal

Een maatwerk webportal waarin uw medewerkers vrij kunnen vragen, zich ziek kunnen melden of uitgaven kunnen declareren. Alles in 1 portal, die ook benaderbaar is als mobiele app. Super gebruiksvriendelijk dus!

competitiesysteem

Competitiesysteem

Onderhoud simpel de competitie met verschillende teams van uw favoriete sport. Het slimme systeem stelt zelf het programma samen, wat uiteraard nog wel aan te passen is naar wens van het team. Het competitiesysteem is super flexibel!

xxl-scan-solution

XXL Scan Solution

Processen automatiseren en het werkgemak verlichten, dat zijn onze favoriete uitdagingen. Voor een klant in de logistieke sector ontwikkelden we de XXL Scan Solution, die we nu ook voor andere klanten inzetten!