Uw ICT-bedrijf in Ridderkerk


Wij zijn 2makeITwork, uw ICT partner in Ridderkerk, Barendrecht, Rotterdam en omstreken. Wij bieden een unieke mix van ICT services & web solutions. We ontzorgen onze klanten volledig. Het belangrijkste? Uw werk makkelijker maken. Doordat we goed luisteren kunnen we de wensen in kaart brengen en tot de allermooiste oplossing komen.

De missie om te ontzorgen beslaat alle afdelingen in ons bedrijf. Daarom zijn wij ook niet alleen een partij die alleen software ontwikkelt. Onze maatwerk software en web solutions werken nauw samen met uw ICT-infrastructuur (netwerken, servers, werkplekken). Deze worden indien nodig op elkaar afgestemd zodat er een ideale werksituatie gecreƫerd wordt.

Alle ICT die u nodig heeft, bij 1 partner in regio Ridderkerk en omstreken!

Clouddiensten

Overal werken moet niet moeilijk zijn. De standaard werkplek bevindt zich niet meer alleen op kantoor, maar is flexibel en overal te benaderen.

Welke clouddiensten biedt 2makeITwork?

  • Online werkplek
  • Hosted e-mail
  • Online back-up, inclusief het testen van back-ups en distributie
  • VoIP telefonie met een 3CX centrale

Web development

Een website die er goed uitziet, gehost op een snelle en veilige server? Behoefte aan een webportal of een intranet? Alles wat reguliere systemen niet kunnen, kunnen onze maatwerk software oplossingen wel.

Bereik meer efficiƫntie met:

  • iPhone of Android-apps
  • Webportals
  • Koppelingen met o.a. AccountView, Paymo, SapB1, Navision

Bekijk onze cases voor voorbeelden!

Ervaren helpdesk

Hulp nodig? Onze helpdesk is elke werkdag tussen 8:00 uur en 17:00 telefonisch en per e-mail bereikbaar. U krijgt een ervaren medewerker van 2makeITwork aan de lijn, die uw bedrijf goed kent en u snel kan helpen.

Uw ICT-partner in Ridderkerk

2makeITwork bestaat al 13 jaar en vanaf onze locatie in Barendrecht bedienen wij klanten in onder andere Ridderkerk, Rotterdam, Den Haag en de Hoeksche Waard.