Flexibel zakelijk bellen met VoIP

Overal bellen tegen lage kosten, zonder telefooncentrales? Dat maakt VoIP telefonie van 3CX mogelijk. Hiermee kunt u altijd en overal bellen met uw zakelijke telefoonnummer.

voip

Bespaar op kosten, niet op functionaliteit

Werken uw medewerkers thuis, op locatie en onderweg? Dan is VoIP telefonie de oplossing voor uw bedrijf! Met VoIP telefonie bespaart u niet alleen, maar krijgt u ook een professionele en flexibele communicatieoplossing.

VoIP trunk provider

Een VoIP-trunk (of SIP-trunk) zorgt ervoor dat er gebeld kan worden met een telefooncentrale. Naast het aanbieden en beheren van de 3CX telefooncentrale zijn wij ook provider van de SIP-trunks.

3CX telefooncentrale

3CX is een heel gebruiksvriendelijk systeem en kent vele (technische) mogelijkheden. Met 3CX kunt u zowel op uw pc, vaste telefoon én smartphone gebruik maken van de handige functies die 3CX biedt:

  • Bellen via de pc en uw vaste telefoon
  • Of bellen met de app via uw smartphone
  • Diverse telefoonnummers mogelijk
  • Bellen via Microsoft Teams
  • Livechat integratie op uw website
  • Diverse keuzemenu’s en wachtrijen in te stellen
  • Videoconferenties met collega’s en externen

Volledig managed telefooncentrale

Zoals al onze managed cloud diensten wordt ook uw VoIP centrale helemaal door ons beheerd. Van A-Z beheren wij het proces, van het opzetten van de centrale tot de dagelijkse support op klantvragen.

Onze andere managed cloud services:

Gecertificeerd 3CX partner

2makeITwork mag zich met trots 3CX technisch gecertificeerd partner noemen. Daarnaast volgen onze medewerkers regelmatig trainingen en zijn 3CX gecertificeerd.

ACM geregistreerd
Als telecomaanbieder zijn wij geregistreerd bij de Autoriteit Consument & Markt.

Al overtuigd?
Wilt u weten hoe u 3CX het beste kunt inzetten binnen uw organisatie? Probeer het eens uit met deze gratis proefversie.

Neem vervolgens uw wensen met ons door. Wie weet belt u binnenkort voordelig over het internet met de VoIP oplossing van 2makeITwork!