Prettig samenwerken in Microsoft 365

Met uw collega’s online vergaderen in Teams, samen werken in Word en Excel, en overal toegang tot uw mail via Outlook. En dát ook nog eens op al uw devices. Inclusief back-up? Regelt 2makeITwork voor u!

Afbeelding voor Microsoft 365

Een gestroomlijnde ICT-oplossing

Het traditionele Office pakket wordt door Microsoft sinds enkele jaren in de cloud aangeboden onder de naam Microsoft 365. Waar vroeger eenmalig betaald diende te worden voor een Office licentie, wordt in de nieuwe opzet het Office pakket aangeboden als een dienst. Hiervoor betaalt u maandelijks een redelijk klein bedrag. Binnen Microsoft 365 heeft u de mogelijkheid het Office pakket te gebruiken op laptop, mobiel, tablet etc.

Binnen dat bedrag zitten updates van het Office pakket inbegrepen. Ook diensten als mail hosting, online vergaderen, opslag en delen van bestanden zit hierbij inbegrepen, zodat u prettig kunt samenwerken.

Microsoft 365 is de nieuwe standaard

De SaaS opzet (Software as a Service) van Microsoft 365 is zo goed als de standaard wanneer wij een nieuwe ICT-omgeving inrichten.

Wat biedt 2makeITwork nog meer?

  • E-mail in Outlook: spamfiltering, back-up, archivering, sandboxing, automatische handtekening
  • Vergaderen in Teams: full service support op vergaderen en delen van bestanden
  • Gedeelde schijven en bestanden in OneDrive
  • Inloggen met twee-factor-authenticatie
  • DNS-beheer (SPF, DKIM, DMARK etc.)

Onze andere managed cloud services:

Dat kan ik toch ook zelf?

We horen het u denken. Het klinkt ook simpel: een account aanmaken en aan de slag. Maar het klinkt eenvoudiger dan het is. Daarom valt Microsoft 365 bij 2makeITwork onder een managed cloud service: wij verzorgen de initiële inrichting en blijven vervolgens betrokken bij support en beheer.

Automatische handtekening

Een nette opmaak van uw e-mailhandtekening draagt bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf. 2makeITwork ontwerpt een handtekening in uw corporate identity en zorgt ervoor dat deze voor alle medewerkers wordt ingesteld. Hier is geen handmatige actie nodig: hij wordt automatisch toegevoegd bij het verzenden van de mail. #easypeasy