Managed e-mail in de cloud

Dankzij managed e-mail in de cloud is uw e-mail altijd op ieder apparaat in sync. Uw agenda en contactpersonen kunt u delen met collega’s. Maar 2makeITwork biedt niet alleen de dienst e-mail: dat is pas het begin!

e-mail icoon

Microsoft Exchange of Microsoft 365

Waar u ook voor kiest: 2makeITwork verzorgt beide mailomgevingen. Al uw medewerkers krijgen een zakelijk e-mailadres inclusief agenda, adresboek, notities en taken. Gedeelde mailboxen, bijvoorbeeld 1 e-mailadres voor een bepaalde afdeling binnen uw bedrijf, maakt het werken makkelijk en efficiënt. En laat dat nou net zijn, waar wij voor gaan!

Uw e-mail goed beveiligd

De managed e-mailomgeving van 2makeITwork is standaard uitgerust met sterke beveiliging. Dit is voor ons een vanzelfsprekend onderdeel van onze unieke dienstverlening.

  • Virusfiltering op meerdere niveaus
  • Spamfiltering met Barracuda Spamfilter / Microsoft 365 spamfilter
  • Sandboxing: het openen van bijlages in een veilige omgeving
  • Twee-factor authenticatie bij het inloggen
  • SPF-, DKIM- en DMARK-beheer

Snel zoeken in het mail archief

Om juridisch compliant te zijn, moeten veel bedrijven hun mail een aantal jaar bewaren. Laat u dit gewoon in uw Postvak In staan, kan dit uiteindelijk een heel groot postvak worden. Outlook wordt trager en zoeken duurt steeds langer. 2makeITwork heeft hier een prettige mailarchiveringsoplossing voor.

Inkomende en uitgaande mail wordt in een archief geplaatst wat te benaderen is vanuit Outlook. Zoeken in dit archief gaat razendsnel. Zo houdt 2makeITwork uw postvak werkbaar!

Microsoft 365
Cryoserver
Barracuda
Eset

Onze andere managed cloud services:

Ik heb een andere maildienst, kan ik dan nog steeds bij jullie terecht?

Heeft u al een bestaande licentie of een lopend contract bij Microsoft Exchange of bij een andere aanbieder, zoals Kerio? Die licentie kunnen wij ook beheren en de e-maildienst aanvullen met security maatregelen.

Wenst u over te stappen naar Microsoft 365? Dit verzorgen wij graag voor uw bedrijf. Samen analyseren we de huidige omgeving en brengen we de wensen in kaart voor de nieuwe Microsoft 365 omgeving. 

Automatische handtekening

Een nette opmaak van uw e-mailhandtekening draagt bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf. 2makeITwork ontwerpt een handtekening in uw corporate identity en zorgt ervoor dat deze voor alle medewerkers wordt ingesteld. Hier is geen handmatige actie nodig: hij wordt automatisch toegevoegd bij het verzenden van de mail. #easypeasy