Uw werkplek in de cloud

Werken in de cloud klinkt altijd zo ongrijpbaar, maar 2makeITwork maakt het makkelijk: uw computer staat in de cloud, waardoor u altijd overal met uw programma’s en in uw bestanden kunt werken. Handig toch!

werken-cloud

Uw ideale cloud werkplek

Onze werkplekken zijn flexibeler dan ooit! Met onze cloud werkplekken kunt u overal en altijd werken. Vanaf ieder apparaat heeft u toegang tot uw programma’s, e-mail en bestanden. Het enige wat u nodig heeft is uw laptop/tablet en een internetverbinding. 2makeITwork doet de rest!

2makeITwork richt de server of de combinatie van servers in waarop uw bedrijf gaat werken. Er zijn mogelijkheden van 1 tot 1500 gebruikers. We leggen alle connecties met uw datashares/OneDrive en zorgen dat de juiste rechten ingesteld staan. Crasht uw computer? Vervelend, maar geen paniek: alle data staat in de cloud dus er gaat niks verloren.

De voordelen van werken in de cloud

  • U bepaalt welke programma’s er in uw cloud geïnstalleerd worden
  • 2makeITwork bewaakt de performance van de cloud werkplek
  • SSL VPN: veilig werken op vestigingen, thuis of onderweg
  • Inloggen met twee-factor-authenticatie voor extra beveiliging
  • Meerdere security layers

Onze andere managed cloud services:

Managed cloud werkplek

Waar maken wij het verschil? Wanneer wij een dienst opleveren, laten wij u niet aan uw lot over. Wij zijn altijd op de achtergrond (of soms voorgrond) betrokken bij het beheer van uw cloud werkplek.

De performance wordt 24/7 gemonitord, en zodra er perikelen optreden zoeken wij tot op de bodem uit waar deze vandaan komen. Ook als het programma’s van externen betreft. Samen zoeken we naar de beste oplossing voor het issue. Uw probleem is ons probleem!

Dat is managed hosting van 2makeITwork.