Managed cloud services

Werkt u in de cloud, dan werkt u zonder grenzen. En in sommige situaties is dat precies wat u wilt. Met veel plezier verzorgen wij dan ook uw werkplek in de managed cloud met e-mail en beveiliging. En het mooiste? 2makeITwork beheert al uw diensten, zodat alles goed blijft werken en altijd up-to-date is.

Michel in telefonisch overleg

Het totaalplaatje, daar gaan we voor

De focus van 2makeITwork ligt niet alleen op het verkopen van een dienst of product: nee, onze focus ligt op de managed services. Het beheren en onderhouden van de dienst, daar vindt u onze meerwaarde. Noem het ontzorgen in het kwadraat, dankzij een ijzersterke helpdesk, gegarandeerde beveiliging en een goed ingeregelde back-up.

Laat dat maar aan 2makeITwork over

Ons unique selling point ligt bij onze full service dienstverlening. Daardoor zijn wij niet te vergelijken met andere aanbieders waarbij u sec een server afneemt. In service, maar ook in prijs. Daarin zijn we graag transparant: we zijn niet de goedkoopste, maar wel de beste!

werken cloud

Cloud werkplek

Wij faciliteren een cloud werkplek met alle gewenste programma’s. 

E-mail

E-mail

We hosten uw e-mail met bijbehorende security, support en optimale bereikbaarheid.

Microsoft 365

Microsoft 365

Werk samen met je team in Outlook, Word, Excel en Teams: altijd in sync!

Monitoring

Monitoring

Met onze monitoring service houden we 24/7 onze netwerken, servers, verbindingen en veiligheid in de gaten.

SLA & XLA

SLA & XLA

Het doel van onze dienstverlening is het waarborgen van de continuïteit van uw bedrijf. Daarom voeren wij het beheer over uw ICT-objecten en deze afspraken leggen we vast.

VoIP

VoIP

Met VoIP telefonie met 3CX kunt u altijd en overal bellen met uw zakelijke telefoonnummer.

Beveiliging

Beveiliging sijpelt door in al onze diensten. U merkt hier vaak niks van, maar op de achtergrond zijn allerlei tools bezig om uw netwerk, uw cloud werkplek en uw mailbox zo veilig mogelijk te houden. Cybersecurity stopt niet bij het installeren van een antivirus programma, het is zoveel meer! Updates en beveiliging worden gewaarborgd dankzij onze ISO 9001 en ISO 27001 certificering.

Cryoserver
Barracuda
Eset
Fortinet
Pulse Secure
Cisco umbrella