Zakelijk internet dat bij uw bedrijf past

Een internetverbinding die bij de wensen van uw bedrijf past, maar zonder al het geregel er om heen, dat klinkt fijn! 2makeITwork levert het zakelijk internet en zorgt dat u probleemloos kunt werken.

wifi

Zakelijk internet voor het MKB

Per locatie bekijken wij welke provider het beste bij u past. We houden daarbij rekening met de benodigde performance voor onze managed cloud services. Het belangrijkste is dat onze diensten goed kunnen draaien op de verbinding. Alleen op deze manier kunnen wij de beste support garanderen.

Snel, stabiel internet via 2makeITwork

  • Glasvezel, DSL of Ethernet
  • Voor tijdelijke of noodsituaties bieden wij ook 4G-verbindingen
  • Wij verzorgen het contact met de provider: KPN, Ziggo, Eurofiber etc.
  • Onze verbindingen zijn volledig managed: u heeft er geen omkijken naar!

Firewall security

De betrouwbaarheid van en bedrijf valt of staat met een goede beveiliging. Naast een snelle en een stabiele verbinding zorgen we ook dat het internetverkeer veilig verloopt. Hiervoor maken we gebruik van Fortinet firewalls. Samen met de FortiGate routers houden we uw netwerk veilig en schoon.

Ook dat hoort bij het zakelijk internet van 2makeITwork.

Meer connectiviteitsoplossingen:

Veilig thuiswerken met SSLVPN

Uw medewerkers thuis laten werken gebeurt veilig via een SSLVPN-verbinding. Dit is een webbased variant van VPN waarvoor geen software nodig is. Via 2-factor authenticatie wordt de lijn nog eens extra beveiligd. Zo wordt er op een verantwoordde wijze met de zakelijke bestanden en programma’s omgegaan.

Connectiviteit tussen 2 locaties

Breidt uw bedrijf uit en komt er een tweede kantoor bij? Dan ‘knopen’ wij de 2 verbindingen aan elkaar via een beveiligde VPN-verbinding. Zo kunnen medewerkers op beide locaties op hetzelfde bekende netwerk werken.