Straalverbinding, een slimme oplossing

Heeft u geen mogelijkheid om uw bedrijfspand aan te sluiten op glasvezel of een ander netwerk? Dan kan een straalverbinding uitkomst bieden.

straalverbinding

Point-to-point (straalverbinding)

Een point-to-point verbinding (straalverbinding) is een sterke verbinding tussen 2 locaties. Deze oplossing wordt vaak gebruikt om grote afstanden te overbruggen.

Wanneer zetten we deze oplossing in? Als er in gebouw A een goede internetverbinding is, hoeft er in gebouw B geen aparte verbinding te worden aangelegd. De ene locatie gebruikt het netwerk van de ander. 

Een dergelijke verbinding kan ook goed van pas komen in bedrijfshallen of grote magazijnen. Door middel van point-to-point en point-to-multipoint verbindingen kunnen wij het netwerk sturen naar de remote locaties waardoor u overal internet hebt. 

Meer connectiviteitsoplossingen:

Een voorbeeld uit de praktijk

In Ridderkerk faciliteren wij internet op diverse sportlocaties. Op 1 van deze locaties was geen glasvezelverbinding mogelijk, terwijl er aan de overkant een zwembad staat die wel een razendsnelle glasvezelverbinding heeft.

Om een snelle, kostenbesparende oplossing te bieden hebben wij een slimme ‘straalverbinding’ opgezet. De sporthal maakt nu gebruik van de verbinding van het zwembad.

Certificaten

Telefonisch contact

ma t/m vr 8:00 - 17:00
+31 180 44 77 44

ISO certificering

ISO 9001ISO 27001

Over 2makeITwork

Nieuwsgierig naar 2makeITwork? Bekijk ons verhaal.

Historie

Wij gaan way back! Check hier onze tijdlijn.

Team

2makeITwho? Maak kennis met ons team.

Certificering

Lees hier meer over onze certificeringen.

Werken bij

Benieuwd naar onze vacatures? Klik snel verder.

Contact

Persoonlijk contact is onze kracht.