Straalverbinding, een slimme oplossing

Heeft u geen mogelijkheid om uw bedrijfspand aan te sluiten op glasvezel of een ander netwerk? Dan kan een straalverbinding uitkomst bieden.

straalverbinding

Point-to-point (straalverbinding)

Krachtige Point-to-Point verbindingen: uw brug tussen locaties

Een betrouwbare point-to-point verbinding, ook wel bekend als een straalverbinding, is een buitengewoon krachtige schakel tussen twee locaties. Deze technologische oplossing is uw sleutel tot het overbruggen van aanzienlijke afstanden, met de kracht om connectiviteit te creëren die uw zakelijke horizon verbreedt.

De waardevolle toepassingen

Wanneer kunnen we deze strategie inzetten? Stel, gebouw A beschikt over een uitstekende internetverbinding, dan is het niet noodzakelijk om aparte connectiviteit in gebouw B aan te leggen. Deze geavanceerde oplossing stelt de ene locatie in staat om gebruik te maken van het netwerk van de andere.

De toekomst in uw handen

Het potentieel van point-to-point verbindingen reikt verder dan alleen gebouwen. In het geval van bedrijfshallen of grote magazijnen bieden point-to-point en point-to-multipoint verbindingen een uitweg. Deze technologie stelt ons in staat om het netwerk naar afgelegen locaties te sturen, waardoor u overal in uw bedrijf profiteert van naadloze internettoegang. Met point-to-point verbindingen brengen we de toekomst van connectiviteit rechtstreeks naar uw onderneming.

Meer connectiviteitsoplossingen:

Een voorbeeld uit de praktijk

In Ridderkerk faciliteren wij internet op diverse sportlocaties (waaronder: De Fakkel). Op 1 van deze locaties was geen glasvezelverbinding mogelijk, terwijl er aan de overkant een zwembad staat die wel een razendsnelle glasvezelverbinding heeft.

Om een snelle, kostenbesparende oplossing te bieden hebben wij een slimme ‘straalverbinding’ opgezet. De sporthal maakt nu gebruik van de verbinding van het zwembad.

Over 2makeITwork
Nieuwsgierig naar 2makeITwork? Bekijk ons verhaal.

Historie
Wij gaan way back! Check hier onze tijdlijn.

Team
2makeITwho? Maak kennis met ons team.

Certificering
Lees hier meer over onze certificeringen.

Werken bij
Benieuwd naar onze vacatures? Klik snel verder.

Contact
Persoonlijk contact is onze kracht.