LAN, uw ideale lokale netwerk

Is het zakelijk internet aangevraagd en opgeleverd? Dan gaan we het netwerk aanleggen! We maken een analyse van uw bedrijfspand en adviseren de beste mogelijkheden.

LAN

Uw lokale netwerk indelen

Uw lokale netwerk (LAN) indelen is altijd maatwerk. 2makeITwork verzorgt de totaaloplossing voor uw internetverbinding: van aanleg en installatie tot beheer en monitoring. Laat dat maar aan ons over! #wemakeyouwork

De voordelen van internet via 2makeITwork

  • Vast maandbedrag voor onderhoud
  • Nooit meer direct contact met de provider
  • Proactief en preventief beheer van de verbinding
  • Internet via alle grote providers zoals Ziggo, KPN etc.

Gesloten WiFi netwerk

Groot kantoorpand of vele vierkante meters loods? Hier leggen we een gesloten, veilig WiFi netwerk aan met complete dekking.

Netwerk opdelen

Het segmenteren van uw netwerk is een ideale optie wanneer u een pand in beheer heeft waar meerdere huurders zijn gehuisvest. De segmenten kunnen met elkaar communiceren, maar kunnen ook geïsoleerd worden aangelegd. 

Firewall beveiliging

Uiteraard wilt u als ondernemer dat u en uw medewerkers veilig gebruik maken van internet. Dit kan eenvoudig met een firewall. Lees meer bij beveiliging.

Meer connectiviteitsoplossingen:

Supersnel internet via glasvezel

Via glasvezel beschikt uw bedrijf over supersnel zakelijk internet. Wilt u weten of glasvezel op uw locatie mogelijk is? Neem dan contact met ons op. Wij voeren het contact met de provider, zodat we u volledig ontzorgen.

Managed internet

Ook het inpandige internet is een managed service van 2makeITwork. Wij beheren de verbindingen op afstand, monitoren de performance en snelheid en springen er bovenop wanneer we een kink in de kabel zien. 

Specifieke wensen?

Heeft u interesse in een fallback-internetverbinding? Een 4G-modem op een locatie waar de standaard verbindingen niet lekker werken? Of iets super speciaals? Neem uw wensen met ons door! Geen uitdaging is ons te gek.