Communicatie met onze EDI verbinding

EDI is een manier om data uit te wisselen tussen verschillende systemen en partijen. Deze gestroomlijnde service zorgt ervoor dat veel handmatige acties overbodig zijn. En die beveiligde EDI verbinding, die zetten wij voor u op.

edi-verbinding icoon

Berichtenuitwisseling over een beveiligde lijn

Electronic Data Interexchange (EDI) gaat verder dan alleen data uitwisselen. U kunt ook zien of de data bij de ontvangende partij is aangekomen en of zij deze data juist hebben kunnen verwerken. Gebruikmaken van EDI geeft u alle controle! 2makeITwork richt deze verbinding voor u in, en beheert en monitort deze verbinding 24/7.

Gezondheidszorg (HL7)
Voor de St. Maartenskliniek in Nijmegen communiceert de parkeergarage dankzij 2makeITwork met het toegangscontrolesysteem van de St. Maartenskliniek. Zij maken gebruik van EDI-protocol HL7.

Logistiek
In de logistieke branche wisselen we informatie uit zoals orders, laadbevestigingen en laadinstructies. Vanuit warehouses worden laadbevestigingen naar de logistieke dienstverleners gestuurd. Daarna ontvangt het warehouse weer voorraadlijsten terug.

Financieel
Voor diverse klanten verzorgen wij de digitale facturatie via EDI. Zij maken in hun ERP-systeem facturen aan (bijvoorbeeld Profix of SAP B1), die via onze verbinding verzonden worden naar hun klanten. Zo kan hun facturatiesysteem deze factuur direct verwerken. Foutloos, snel en automatisch!

EDI klant R&M Forwarding
EDI eindklant Jumbo
Profix partner
Dole EDI klant

Meer connectiviteitsoplossingen:

Wij helpen u graag!

Ingewikkelde kost? Snappen we helemaal. Wij zijn er om te helpen! 2makeITwork is uw EDI partner. Wij laten uw systeem te communiceren met het systeem van uw partner. En wist u dat wij ook de development van deze berichten verzorgen? Lees meer.

Denkt u dat EDI geschikt is voor uw business maar weet u niet helemaal hoe dat in het vat gegoten moet worden? Wij maken een analyse met bijbehorend plan.

Ik zoek een andere koppeling
Laat ons weten waar u mee worstelt. We hebben jaren ervaring met diverse integraties en koppelingen. Wat u ook zoekt, wij kunnen het koppelen!