Connectiviteit-diensten van 2makeITwork

Altijd met uw collega’s, klanten en leveranciers verbonden over een sterke, veilige en snelle verbinding: connectiviteit is belangrijker dan ooit.

Collega in datacenter

Altijd in verbinding

We staan er eigenlijk niet meer bij stil, maar we zijn altijd verbonden met het internet. 2makeITwork vraagt uw zakelijke internetverbinding aan. Zodra deze in de lucht is, verzorgen we het interne bedrijfsnetwerk (bedraad of bekabeld). Ook voor buiten bieden we slimme connectiviteitsoplossingen zodat u over uw gehele terrein verbinding heeft.

Werkt u met gevoelige informatie en wilt u beveiligd informatie uitwisselen met klanten of leveranciers? Ook daarvoor hebben we diverse oplossingen.

Voordelen van connectiviteit via 2makeITwork

Zakelijk internet

Zakelijk internet

Volledig ontzorgd bij de aanvraag en aanleg van uw zakelijke internetverbinding.

Lan verbinding

LAN

WiFi of bedraad, glasvezel of DSL: wij adviseren bij de beste optie voor uw bedrijf.

WAN verbinding

WAN

 2makeITwork biedt diverse oplossingen om afstanden via internet te overbruggen.

Straalverbinding

Straalverbinding

Heeft u geen mogelijkheid om uw bedrijfspand aan te sluiten op glasvezel of een ander netwerk? Dan kan een straalverbinding uitkomst bieden.

Back-up verbinding

Back-up verbinding

Hoe sterk de internetverbinding ook is, externe factoren kunnen er wel eens voor zorgen dat de verbinding wegvalt. Met onze back-up oplossing staat er altijd een verbinding klaar om het over te nemen.

EDI verbinding

EDI verbinding

EDI is een manier om data uit te wisselen tussen verschillende systemen en partijen. En die beveiligde EDI verbinding, die zetten wij voor u op.

Onze partners

Wij werken altijd samen met partners en leveranciers waar we een goede relatie mee hebben opgebouwd. Op deze manier staan we nooit voor verrassingen en kunnen we u de kwaliteit bieden die uw bedrijf verdient.

VMWare
Fortinet
Eset
Ubiquiti
Pulse
ArcesB