Managed hosting: onze meerwaarde, uw rust

Geef uw serverbeheer uit handen aan 2makeITwork. Onze serverexperts beheren uw virtuele omgeving en zorgen ervoor dat back-ups draaien en updates tijdig uitgevoerd worden. Weer een zorg minder!

hosting afbeelding

Applicatie- en serverhosting met een gouden randje

Ieder bedrijf wil natuurlijk graag meegaan met de nieuwste technologieën en mogelijkheden, maar niet iedereen heeft daar de tijd of kennis voor in huis. Door gebruik te maken van managed hosting geeft u het serverbeheer uithanden aan experts. Onze meerwaarde, uw rust!

Wij leveren uw volledige serveromgeving en zorgen dat alles optimaal functioneert en blijft functioneren.

Alles gemanaged door 2makeITwork

Ook managed hosting is maatwerk

Uw online omgeving is toegespitst op uw eisen en wensen. Uw bedrijf is uniek: onze oplossing voor u ook. Als beheerder nemen we de lastige taken uit handen en zorgen we voor een stabiele, veilige serveromgeving.

Meer beheer & support:

Veilig met Cisco Umbrella

Umbrella is een netwerkoplossing om het netwerk beter te beveiligen en te monitoren. In de software van Umbrella worden alle aanvragen die plaatsvinden in het netwerk automatisch gefilterd, gescand en geblokkeerd wat zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving. 

Deze extra beveiligingslaag zetten wij in naast de gebruikelijke toepassing van Firewalls en Endpoint software op de computers en servers. Zo is ons en uw netwerk beter beschermd tegen aanvallen van kwaadwillende hackers en kunnen we allemaal veilig slapen #2makeyousafe