ICT-beheer & support

Wij zijn een allround ICT-bedrijf met een belangrijke specialisatie: luisteren. Wij luisteren goed naar uw wensen en denken mee over uw processen. Zo weten we precies hoe we ICT vlekkeloos voor u én met u kunnen laten werken. Dit vertalen we door in optimale support.

Afbeelding Paul IT overleg

Beheer & support, in de cloud of op locatie

Om ervoor te zorgen dat alles veilig en succesvol werkt, verzorgen wij met plezier het ICT-beheer van A tot Z. Zowel op afstand als op locatie.

Ook als u een probleem ervaart, kunt u onze hulp direct inschakelen. Op onze helpdesk zitten ervaren IT’ers die u vlot helpen. Zij bijten zich helemaal vast in uw issue en zorgen dat u zo snel mogelijk weer verder kunt werken.

Uw beheer in goede handen

  • 24/7 bereikbaarheid via e-mail
  • Remote support via Teamviewer
  • Systeemmonitoring op alle niveaus
  • Uitstekende beveiliging van server tot e-mail
  • Telefonische helpdesk van 8:00 tot 17:00 uur
Managed hosting

Managed hosting

Geef het ICT-beheer uit handen aan experts: met managed hosting regelen wij alles.

Beheer op locatie

Beheer op locatie

Support die niet remote kan worden uitgevoerd, doen we bij u op locatie. 

Monitoring

Monitoring

Wij monitoren proactief: bij de kleinste veranderingen worden we gewaarschuwd.

Full service support op ICT

Full service support

Op al onze oplossingen leveren we full service support.

Cybersecurity

Technologie en veiligheid gaan hand in hand. Mits u de juiste beveiliging inschakelt natuurlijk. Bij 2makeITwork werken diverse security experts, zodat uw organisatie geen enkel risico hoeft te lopen. Wij geven om de veiligheid van onze klanten! Wij verzorgen de gehele security: van netwerkbeveiliging tot databeveiliging.

Beveiliging is een complex onderwerp. Wij praten daarom graag face-to-face met u hierover: zo kunnen we goed uw wensen in kaart brengen.

Wij zijn uw IT-afdeling op afstand

Wij zien onszelf als verlengstuk van uw bedrijf: we hebben dan wel ons eigen kantoor, maar horen bij u. We weten alles van uw systemen en werkwijze, denken met u mee en leveren alleen de beste oplossingen. Met deze tools halen wij het beste uit uw monitoring en cybersecurity.

Teamviewer
Nagios
Freshservice
Cisco
New Relic One
Cryoserver