ICT-beheer & support

Wij zijn een allround ICT-bedrijf met een belangrijke specialisatie: luisteren. Wij luisteren goed naar uw wensen en denken mee over uw processen. Zo weten we precies hoe we ICT vlekkeloos voor u én met u kunnen laten werken. Dit vertalen we door in optimale support.

Afbeelding Paul IT overleg

Beheer & support, in de cloud of op locatie

Om ervoor te zorgen dat alles veilig en succesvol werkt, verzorgen wij met plezier het ICT-beheer van A tot Z. Zowel op afstand als op locatie.

Ook als u een probleem ervaart, kunt u onze hulp direct inschakelen. Op onze helpdesk zitten ervaren IT’ers die u vlot helpen. Zij bijten zich helemaal vast in uw issue en zorgen dat u zo snel mogelijk weer verder kunt werken.

Uw beheer in goede handen

 • 24/7 bereikbaarheid via e-mail
 • Remote support via Teamviewer
 • Systeemmonitoring op alle niveaus
 • Uitstekende beveiliging van server tot e-mail
 • Telefonische helpdesk van 8:00 tot 17:00 uur
Managed hosting

Managed hosting

Geef het ICT-beheer uit handen aan experts: met managed hosting regelen wij alles.

Beheer op locatie

Beheer op locatie

Support die niet remote kan worden uitgevoerd, doen we bij u op locatie. 

Monitoring

Monitoring

Wij monitoren proactief: bij de kleinste veranderingen worden we gewaarschuwd.

Full service support op ICT

Full service support

Op al onze oplossingen leveren we full service support.

Welke beveiligingsdiensten bieden wij?
 • Back-up – Onze uitgebreide back-upoplossing waarborgt de veiligheid van uw waardevolle bedrijfsgegevens door regelmatige en volledige back-ups te maken. In geval van dataverlies of calamiteiten kunt u vertrouwen op een snelle en nauwkeurige gegevensherstelprocedure.
 • Antivirus – Wij voorzien in een krachtige antivirusbescherming die voortdurend uw systemen en netwerk bewaakt, en zich actief verzet tegen malware, virussen en andere bedreigingen. Uw digitale omgeving blijft zo veilig en beschermd tegen cyberaanvallen.
 • Beveiligd datacenter – Onze state-of-the-art datacenterinfrastructuur is ontworpen met de hoogste veiligheidsnormen, waaronder fysieke beveiliging, redundante stroomvoorziening en geavanceerde brand- en inbraakdetectiesystemen. Uw bedrijfsgegevens zijn hier veilig ondergebracht.
 • Maandelijkse audits – Wij voeren maandelijkse audits uit om de integriteit en beveiliging van uw IT-infrastructuur te waarborgen. Deze grondige controles helpen eventuele kwetsbaarheden tijdig te identificeren en corrigerende maatregelen te treffen voor een blijvend veilige omgeving.
 • SSLVPN-verbindingen – SSLVPN-verbindingen: Met onze SSLVPN-verbindingen bieden we u een beveiligde en versleutelde manier om toegang te krijgen tot uw netwerk en gegevens, zelfs wanneer u extern werkt. Uw gevoelige informatie blijft beschermd tegen ongeautoriseerde toegang.
 • Twee-factor authenticatie – Twee-factor authenticatie: Onze beveiligingsmaatregelen omvatten twee-factor authenticatie, een extra beveiligingslaag die ervoor zorgt dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot uw systemen. Hierdoor wordt het risico van ongeoorloofde toegang tot uw gegevens tot een minimum beperkt.
Cybersecurity: Uw Digitale Schild tegen Bedreigingen

In de moderne wereld van technologie staat uw veiligheid voorop. Maar deze veiligheid is pas echt gegarandeerd als u de juiste bescherming toepast. Bij 2makeITwork hebben we een team van deskundige beveiligingsspecialisten die uw organisatie vrijwaren van elk potentieel risico. Uw veiligheid is onze hoogste prioriteit en we koesteren de bescherming van onze klanten. Onze uitgebreide beveiligingsdiensten omvatten elk aspect: van het beveiligen van uw netwerk tot het beschermen van uw waardevolle data.

Beveiliging is een complex en kritiek thema. We hechten er veel waarde aan om hierover persoonlijk met u te spreken, zodat we uw behoeften nauwkeurig kunnen begrijpen en in kaart brengen. We geloven in een op maat gemaakte aanpak voor uw veiligheid. Samen creëren we een ondoordringbaar schild om uw digitale wereld. Uw gemoedsrust is onze missie.

Wij zijn uw IT-afdeling op afstand

Wij zien onszelf als verlengstuk van uw bedrijf: we hebben dan wel ons eigen kantoor, maar horen bij u. We weten alles van uw systemen en werkwijze, denken met u mee en leveren alleen de beste oplossingen. Met deze tools halen wij het beste uit uw monitoring en cybersecurity.

Teamviewer
Nagios
Freshservice
Cisco
New Relic One
Cryoserver

Over 2makeITwork
Nieuwsgierig naar 2makeITwork? Bekijk ons verhaal.

Historie
Wij gaan way back! Check hier onze tijdlijn.

Team
2makeITwho? Maak kennis met ons team.

Certificering
Lees hier meer over onze certificeringen.

Werken bij
Benieuwd naar onze vacatures? Klik snel verder.

Contact
Persoonlijk contact is onze kracht.