Onze sterke back-up diensten

De servers van 2makeITwork slaan al uw bestanden én back-ups maximaal beveiligd op. Onze servers draaien dagelijks back-ups en deze bewaren we zorgvuldig.

Afbeelding Paul IT overleg

Back-up diensten

Met onze sterke back-up diensten zorgen we ervoor dat u nooit meer een bestand kwijt bent. Uw data wordt minimaal 7 dagen geback-upt en indien nodig langer. Dit back-uppen doen we over meerdere locaties.  

Testen & herstellen

Daarnaast kunnen we de back-ups testen en mocht het nodig zijn herstellen. Uiteraard is het ook mogelijk om deze diensten als maatwerk in te richten. Wij bekijken samen met u uw wensen en de mogelijkheden.

Back-up distribution

Back-up distribution

Data hosten op 1 locatie is een risico: wat als er wat gebeurt met die locatie? Daarom distribueren wij onze back-ups.

Back-up test en herstel

Back-up test & herstel

We testen de gemaakte back-ups of ze volledig zijn, correct functioneren en schoon zijn van malware.

Microsoft 365 back-up

Microsoft 365 back-up

Met Microsoft 365 back-up bent u verzekerd van een back-up van uw volledige Microsoft 365 omgeving.

Business continuity

Business continuity

We stellen een plan op waarin we vastleggen hoe we handelen in geval van verlies of beschadiging van uw systemen.

Back-up in de cloud

Per abuis een bestandje overschreven of in de prullenbak gegooid? Wij halen het zo voor u terug uit de cloud back-up. Dat klinkt simpel. Maar een back-up procedure heeft meerdere lagen en draait niet alleen om bestandjes. We stellen samen een beleid op wat het best functioneert voor uw bedrijf.

Management, monitoring en security

2makeITwork draagt uitgebreid zorg voor veiligheid, monitoring en management van de geboden back-up oplossing. Via onze richtlijnen, opgesteld in het kwaliteitshandboek t.b.v. ISO 9001 en ISO 27001, worden dagelijks procedures bewaakt en opgevolgd.

Back-up op maat

Een back-up procedure opstellen is maatwerk. Wij werken voor onze back-upprocedures samen met vaste partners en gebruiken tools die voor ons geen geheimen meer kennen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

VMWare
Nagios
Eset
Freshservice
Veeam
Cryoserver