Een stabiele basis met een SLA

Digitalisering gaat sneller dan ooit, en de betrouwbaarheid van uw IT-infrastructuur is een essentieel onderdeel van de continuïteit van uw bedrijf. Een Service Level Agreement (SLA) vormt de basis van deze betrouwbaarheid, en is onmisbaar voor een goede uitvoering en vastleggen van IT-dienstverlening.

XLA/SLA

Service Level Agreement

Waarom is een SLA zo belangrijk voor automatisering? Omdat het de spelregels bepaalt die ervoor zorgen dat uw omgeving altijd beschikbaar en veilig is, optimaal presteert. Het biedt garanties op het gebied van uptime, responstijden en probleemoplossing, waardoor u verzekerd bent van een consistente en hoogwaardige dienstverlening.

Service Level Agreements op onze manier
Bij 2makeITwork geloven we dat duidelijke afspraken zorgen voor tevreden klanten. Onze SLA’s zijn daarom op maat ontworpen om u de beste IT-ondersteuning te bieden, zonder gedoe en ingewikkelde taal.

Waarom een SLA met 2makeITwork?

  • Betrouwbare service: Wij staan altijd voor u klaar, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw IT.
  • Heldere afspraken: Geen technische praatjes, maar duidelijke afspraken die we altijd nakomen.
  • Proactieve monitoring en ondersteuning: Wij monitoren uw systemen continu om problemen voor te zijn, zodat u zonder onderbrekingen kunt werken.
  • Prestatie rapportage: Wij verstrekken regelmatig rapportages over de prestaties en uptime van uw afgenomen diensten. Ook plannen we graag een gesprek in om te bepalen hoe we deze services kunnen verbeteren.
  • Maatwerk voor uw behoeften: Elke organisatie is uniek. Daarom passen we onze SLA’s aan op wat u nodig heeft.

Bij 2makeITwork bent u verzekerd van een stabiele IT-infrastructuur die uw bedrijf continu ondersteunt en versterkt. Laat ons zorgen voor de technische details, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Onze andere automatiseringsdiensten:

Wat spreken we af?

Preventief: signaleren van issues en trends, verzorgen van autorisaties

Correctief: aannemen en afhandelen van incidenten, testen en uitvoeren van updates

Periodiek: overleg en rapportage

Proactief: beheer van de (online) omgeving door continue monitoring

Non-stop: Bieden van ondersteuning aan ICT-beheerders van klant; Onderhouden van software applicaties, back-ups, telefonie, en website beheer

Heeft u een kritieke bedrijfsvoering? Dan kunt u ook een 24-uurs storingsnummer afnemen