Netwerkbeheer door de beste experts

Uiteraard wilt u snel en efficiënt werken. 2makeITwork adviseert uw bedrijf om wat nodig is om een goed, stabiel en snel netwerk in te richten. Tevens kunnen wij uw netwerk volledig naar wens aanleggen.

netwerkbeheer

Een goed werkend netwerk

2makeITwork zorgt ervoor dat uw netwerk goed functioneert en dat u er dagelijks efficiënt mee kan werken. In veel gevallen kunnen problemen van een afstand worden opgelost, zodat u hier geen omkijken naar heeft. We loggen in vanaf ons kantoor in uw systeem, en verhelpen zo het probleem. Indien nodig, komen de experts natuurlijk bij u op locatie langs.

De werkzaamheden die vallen onder netwerkbeheer:

 • Het monitoren van uw systeem en netwerk:
  Bij 2makeITwork hechten we veel waarde aan proactief systeem- en netwerkbeheer. Onze gespecialiseerde teams houden voortdurend een waakzaam oog op uw IT-infrastructuur om potentiële problemen te identificeren voordat ze zich kunnen voordoen. Met geavanceerde monitoringtools kunnen we de prestaties van uw systemen en netwerk in real-time volgen, waardoor we onmiddellijk kunnen reageren op eventuele afwijkingen en mogelijke bedreigingen.
 • Het verhelpen van een eventuele crash:
  Als zich onverhoopt een systeem- of netwerkstoring voordoet, kunt u rekenen op de snelle en efficiënte respons van ons technisch team. Onze ervaren IT-professionals staan klaar om de oorzaak van de crash te identificeren en deze snel te verhelpen, zodat uw bedrijfsactiviteiten zonder noemenswaardige onderbreking kunnen worden voortgezet.
 • Het onderhouden van uw uw systemen en netwerk:
  Regelmatig onderhoud is van cruciaal belang om de optimale werking en beveiliging van uw systemen en netwerk te waarborgen. Bij 2makeITwork nemen we het onderhoud van uw IT-omgeving zeer serieus. Onze deskundige technici voeren routinematige controles, updates en optimalisaties uit om ervoor te zorgen dat uw systemen en netwerk optimaal presteren en beveiligd blijven.
 • Het installeren en updaten van uw hard- en software:
  Met onze uitgebreide kennis van hard- en software-installaties kunnen we u helpen bij het implementeren van de nieuwste technologieën die passen bij uw bedrijfsbehoeften. Of het nu gaat om het upgraden van uw bestaande hardware of het installeren van nieuwe apparatuur, onze experts zorgen voor een naadloze en professionele installatie. Bovendien houden we uw software up-to-date, zodat u altijd kunt profiteren van de nieuwste functies en beveiligingsupdates.
 • Het installeren van randapparatuur:
  Van printers en scanners tot andere randapparatuur, we zijn bekwaam in het installeren en integreren van diverse apparaten in uw IT-omgeving. Onze technici zorgen ervoor dat al uw randapparatuur correct is geconfigureerd en naadloos samenwerkt met uw systemen, waardoor u moeiteloos kunt printen, scannen en andere taken kunt uitvoeren.
 • Back-ups maken van uw bestanden:
  Het verlies van waardevolle gegevens kan een ernstige impact hebben op uw bedrijf. Daarom zorgen wij ervoor dat uw belangrijke bestanden en gegevens veilig worden bewaard door regelmatig back-ups te maken. Mocht zich onverhoopt een situatie voordoen waarin gegevensverlies dreigt, dan kunnen we snel en gemakkelijk herstellen vanuit de back-up, waardoor uw bedrijfscontinuïteit wordt gewaarborgd.
 • Het installeren van wifi en het verhelpen van wifi-problemen:
  Een betrouwbaar en snel wifi-netwerk is essentieel voor moderne bedrijven. Onze technici zijn experts in het ontwerpen, installeren en configureren van wifi-netwerken die aan uw specifieke behoeften voldoen. We zorgen voor een optimale dekking en signaalsterkte, zodat uw medewerkers probleemloos kunnen werken, ongeacht waar ze zich binnen uw bedrijfsomgeving bevinden. En als er zich onverhoopt wifi-problemen voordoen, staan we klaar om deze snel en effectief te verhelpen, zodat uw team altijd verbonden blijft.

  Bij 2makeITwork streven we ernaar om uw ICT-partner van vertrouwen te zijn. Met onze uitgebreide IT-services zorgen we ervoor dat uw systemen en netwerk soepel en efficiënt functioneren, waardoor u zich kunt richten op uw kernactiviteiten en uw bedrijf kunt laten groeien. Onze toewijding aan uitmuntendheid en klanttevredenheid staat centraal in alles wat we doen, en we zijn vastbesloten om u de best mogelijke IT-ondersteuning te bieden.

Onze andere automatiseringsdiensten:

Hulp nodig bij uw netwerkbeheer?

Heeft u problemen met het netwerkbeheer van of binnen uw netwerk? Een trage computer of laptop? Of moet u een heel nieuw netwerk aanleggen?

Het is belangrijk dat uw systemen en netwerken up-to-date blijven wat betreft techniek en automatisering. Het beheer van uw software en systemen is dus erg belangrijk. 2makeITwork zorgt als netwerkbeheerder voor een goed geüpdatet netwerk, waarbij het mogelijk is meerdere apparaten te verbinden.

Over 2makeITwork
Nieuwsgierig naar 2makeITwork? Bekijk ons verhaal.

Historie
Wij gaan way back! Check hier onze tijdlijn.

Team
2makeITwho? Maak kennis met ons team.

Certificering
Lees hier meer over onze certificeringen.

Werken bij
Benieuwd naar onze vacatures? Klik snel verder.

Contact
Persoonlijk contact is onze kracht.